Weerbericht:
Van het noordwesten uit regen
Verkeersinformatie:
12 files van totaal 54 km

Honderden euro's kwijt na greep in kassa winkel Kapelle

Toegevoegd: 23-03-2005, 21.28 uur
Door: Politie Zeeland
KAPELLE - Politie Zeeland stelt een onderzoek in naar een diefstal die is gepleegd bij een winkelbedrijf aan de Biezelingsestraat in Kapelle.


Daar kwamen gistermiddag rond 17.20 uur een man en een vrouw de winkel in. De man kocht iets in de winkel en betaalde dat ook. Hierna vroeg hij om geld te wisselen. De caissiere gaf hem een biljet, maar daar was de man niet tevreden mee. Hij deed een greep in de kassa en pakte een stapel bankbiljetten.

De caissiere pakte heel snel de stapel vast en trok er net zolang aan tot de man los liet. De stapel was toen wel wat kleiner geworden, want toen de kassa nageteld werd bleek er een bedrag van enkele honderden euro’s te missen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren