Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
14 files van totaal 56 km

Vijf wildkampeerders beboet

Toegevoegd: 14-08-2010, 12.47 uur
Door: Roland de Jong
DOMBURG - In de nacht van vrijdag op zaterdag hebben op Walcheren vijf wildkampeerders een bon ontvangen.


De politie ontdekte de vijf toen zij aan het overnachtten waren in hun voertuig. De kampeerders stonden op de Zeedijk en de Schelpweg tussen Domburg en Westkapelle.

Op wildkamperen staat een boete van 90 euro. In drie gevallen ging het om een Duitser. Ook een Belg en een Fransman kregen een bekeuring.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wel varend ? (15-8-2010 om 12:52)
@ middelburger, ik weet wel zeker dat het niet door de wildkamperende toerist is dat we hier "zo welvarend zijn". buiten wat goedkope souvenir prullaria en een ijsje kopen ze niets. gewoon wegsturen die landlopers.
Middelburger (15-8-2010 om 11:16)
Wildkamperen is niet erg, zolang ze maar geen afval enz. in de natuur achterlaten. Pas een bon geven als ze de natuur vervuilen. Op deze manier jagen we hier toeristen weg. Doordat er hier toeristen zijn in het hier in Zeeland welvarend. We kunnen beter ergere dingen aanpakken.
Pim (15-8-2010 om 10:39)
ZIjn geen gerichte controles: de politie doet hun ronde en pakken dat dan mee, net als een fietser die in het donker zonder licht rijdt en ja daar zien we er allemaal ook veel te veel van maar daar gaat het niet om. Het is geen razzia of zo; kom op zeg!
Caravanner (15-8-2010 om 00:21)
Gewoon net als ieder ander naar een camping. Dat zijn overnachtingsplaatsen voor o.a. mobiele touristen. En vergeet eens het gezwam over dat camperaars zo goed zijn voor de touristen economie. De meesten verteren geen cent, ze koken gewoon de van huis meegenomen patatten ofrekken een blik open.
Dudge dredd (14-8-2010 om 23:59)
@ leendert, waarom ? omdat dat in de wet staat, daarom. Anders verkocht ik mijn huis, kocht een camper en kwam ik permanent bij u op de stoep staan onder het motto kamperen. ook lekker goedkoop.
Kamper (14-8-2010 om 23:48)
Overnachten in hun voertuig ? waren het soms mensen in een camper? ja, die klagen dat je niet gewoon overal mag wildkamperen en waarom er speciaal voor hun geen plekken zijn waar dat wel mag. belachelijk. gewoon aan de wet houden, net als iedereen, en het maakt me niet uit hoe duur die camper is.
Cookie-instellingen beheren