Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 18 km

Vijf wildkampeerders beboet

Toegevoegd: 14-08-2010, 12.47 uur
Door: Roland de Jong
DOMBURG - In de nacht van vrijdag op zaterdag hebben op Walcheren vijf wildkampeerders een bon ontvangen.


De politie ontdekte de vijf toen zij aan het overnachtten waren in hun voertuig. De kampeerders stonden op de Zeedijk en de Schelpweg tussen Domburg en Westkapelle.

Op wildkamperen staat een boete van 90 euro. In drie gevallen ging het om een Duitser. Ook een Belg en een Fransman kregen een bekeuring.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Oude Zeeuw (14-8-2010 om 22:09)
Opsluiten deze lui dit is een van ergste misdrijven die er zijn, Nederland op zijn smalst en een heel vriendelijk gebaar naar onze toeristen!!!! Nog zo'n mooie , ze hebben er weer honderden op de bon kunnen slingeren vandaag aan de Zeeuws-Vlaamse kust gewoon prijsschieten , sjapoo Sluis, helden.
Roeland (14-8-2010 om 20:08)
Overal in Europa zijn er camperparkeerplaatsen, waarom niet in ZLD?! Waarom zou je mensen met een camper verplichten om naar een camping te gaan? Zo zonde is dit want we jagen deze groepen toeristen echt weg hier. En is toerisme niet een van de drijfveren van de Zeeuwse economie? Dom, dom, dom..!
Hennie (14-8-2010 om 19:46)
Echt onbegrijpelijk dat de politie geen bekeuringen uitdeelt op de Panoramaweg in Breskens! Daar kunnen ze per week duizenden Euro's vangen! Daarnaast blijft er voor passanten eens een plek over om even te parkeren! Misselijk zijn wij Bressiaanders van die verkapte nachtelijke Camper Camping!
Leendert (14-8-2010 om 19:41)
Waarom mag je niet in je eigen voertuig overnachten? Misschien dezelfde discussie als voor campers? Ik zou het graag willen begrijpen, zodoende.
MC (14-8-2010 om 19:30)
Politie.................ga boeven vangen zou ik zeggen.
Frans (14-8-2010 om 18:24)
Welkom in Nederland bonnenland, waar niks meer mag.
Cookie-instellingen beheren