Bedreiging na burenruzie in Tholen

Toegevoegd: 03-10-2010, 14.33 uur

Door: Manfred Berrevoets
THOLEN - In de Garnalenstraat in Tholen is op zaterdag 2 oktober rond 23.45 uur een burenruzie uit de hand gelopen.

Een 63-jarige man had geluidsoverlast van zijn buren en belde bij de buren aan. Een 21-jarige man die op bezoek was in die woning, deed open. De buurman deed zijn beklag en ging weer naar zijn eigen woning.

Toen de 55-jarige bewoner van de klachten van zijn buurman hoorde, was hij het hier niet mee eens. Hij besloot naar de woning van zijn buurman te gaan om het te bespreken.

Dit liep echter zo uit de hand, dat de 63-jarige man een mes uit zijn woning pakte en zijn 55-jarige buurman en de 21-jarige bezoeker, die ook aan was komen lopen, bedreigde. Zij belden de politie.

De 63-jarige man is door de politie aangehouden en overgebracht naar Torentijd waar hij werd verhoord.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Boris (3-10-2010 om 15:54)
Leuk he afgelopen dagen ook zo'n gezellige burendag gehad??????
Dr.acula (3-10-2010 om 15:16)
Het zal de eerste keer niet wezen dat hij geklaagd heeft, en daarvan geleerd heeft hoe de reactie van de veroorzaker zal wezen. instanties aankloppen [ha-ha-ha] die zeggen "het valt wel mee",totdat er doden vallen,dan is het van och dat wisten we niet dat het zo erg was.ik ben ook ten eind raad.
Dr.acula (3-10-2010 om 15:08)
En "natuurlijk" is het slachtoffer van deze asociale gebeurtenis ineens gebombardeerd naar dader,ik kan best begrijpen dat de man een mes pakt o.i.d ,we hebben nu eenmaal niet allen een zwarte band sport,ikzelf zit in een zelfde situatie maar ben bang als ik ga klagen het dodelijk uit de hand loopt.
Fat women fat boobs (3-10-2010 om 14:55)
Laat je niet bedreigen door je buurman er is genoeg ruzie en oorlog in de wereld