Parkeerwacht bedreigd Goes

Toegevoegd: 04-10-2010, 20.22 uur

Door: Roland de Jong
GOES - Maandagmiddag is een 39-jarige man uit de gemeente Tholen aangehouden. De man wordt er van verdacht om ongeveer 15.30 uur een Goese parkeerwacht te hebben beledigd en bedreigd op de parkeerplaats Koepoort in Goes.

De man was, volgens eigen zeggen, even in een horecagelegenheid en had zijn vriendin achtergelaten in zijn auto. De parkeerwacht liep naar de auto toe en waarschuwde de achtergebleven vrouw om een parkeerkaartje te kopen. Enige tijd later kwam de parkeerwacht, met een collega terug bij de auto en zag dat daar nog steeds geen parkeerkaartje in lag. Inmiddels was de bestuurder wel weer terug bij de auto.

De parkeerwacht besloot hierop een bekeuring uit te schrijven, omdat in de auto nog steeds geen parkeerkaartje aanwezig was. Hierop schold de man haar uit en bedreigde haar. De parkeerwacht heeft de politie gebeld en die heeft de verdachte aangehouden. De man is verhoord en weer in vrijheid gesteld. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan (5-10-2010 om 20:09)
De parkeerwachten in goes zijn een stel vervelende klieren,heb er zelf ervaring mee,staan gewoon te wachten om boetes uit te delen,kinderachtig gedoe
Martin (5-10-2010 om 18:55)
Hoy@daantje, begrijp wat je bedoelt. mn dochter had dr rijbewijs een paar weekjes, netjes kaartje gekocht... bleek 't een zone te wezen. 10 mtr verderop stond de parking automaat, je begrijpt wel, ze had zelfs een zonekaart voor bezoek(vr oma was1e auto) nul begrip. elke aktie maakt je woedend..
Tony (5-10-2010 om 18:08)
Als je verder in de maatschappij niets kunt presteren ,dan wordt je maar parkeerwachter. Dan ben jij toch een persoon die alles bepaald (althans denken ze),discussie niet mogelijk. Wordt het een beetje te moeilijk of te bedreigend dan roepen ze er gewoon de poltie bij. Maar ja ieder zij meug.
PH (5-10-2010 om 17:02)
Het is nu eenmaal zo, dat als je parkeert ook moet betalen. Al is het maar 5 minuten, dat is je eigen risico.
Jeroen KBE (5-10-2010 om 16:13)
Bloedhonden zijn het. Je woont in een zone gebied en je zet je auto net niet in een vak boete, terwijl ik gewoon een zone kaart heb. Als het aan mij lag.............
B. (5-10-2010 om 16:11)
Tja, gewoon een parkeer kaartje kopen! De passagier is in principe niet verantwoordelijk voor het parkeer bonnetje, alleen de bestuurder, dus deze had gewoon een kaartje moeten kopen VOOR hij de horeca gelegenheid inging, terrechte bekeuring vind ik