Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw tijdens fietsen beroofd

Toegevoegd: 12-10-2010, 22.22 uur
Door: Manfred Berrevoets
TERNEUZEN - Een 60-jarige vrouw uit Terneuzen fietste maandagavond omstreeks 21.15 uur door de Bachlaan toen er twee jongens op een fiets naast haar kwamen rijden.


De jongen die achterop de fiets zat pakte de tas van de vrouw uit haar fietstas. Vervolgens rende hij weg. De jongen op de fiets fietste er achter aan. In de tas van de vrouw zaten onder andere haar portemonnee en mobiele telefoon.
 
De vrouw durfde niet achter de jongens aan en is naar huis gegaan om haar pasjes en telefoon te blokkeren en de politie te alarmeren.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Terneuzenaar (12-10-2010 om 23:16)
Hopelijk doet de politie er iets mee dit is echt niet normaal meer !! Sterkte voor de vrouw, en dat ze het maar snel vergeet. Groet.
Marja (12-10-2010 om 22:59)
Wat een schrik moet dat zijn. En alles opnieuw aan moeten vragen van bankpassen etc. Ik zou het op prijs stellen dat de politie gewoon een signalement verspreidt zodat we weten voor wie we op moeten passen. Met vr.groet Marja
Anneke (12-10-2010 om 22:58)
Heel verstandig mevrouw en sterkte met het verwerken van deze rot ervaring!
Cookie-instellingen beheren