Weerbericht:
Overwegend bewolkt en vooral later enkele buien. Vrijdag (onweers)buien
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Inbraak in kerk en sportkantine Axel

Toegevoegd: 01-11-2010, 19.20 uur
Door: Roland de Jong
AXEL - De politie doet onderzoek naar twee inbraken afgelopen weekeinde in een kerk en een sportkantine in Axel.

De inbraak in het kerkgebouw werd tussen zaterdag 16.30 uur en zondag 09.00 uur gepleegd. Onbekenden hebben zich de toegang verschaft tot de kerk en geld weggenomen.

Tussen zaterdag 19.00 uur en maandag 08.30 uur werd er ingebroken in de kantine van een sportvereniging. Uit de kantine is een klein geldbedrag weggenomen.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (2-11-2010 om 11:13)
De politie moet maar eens in vlissingen gaan zoeken naar die inbrekersm want er zijn dr maar een paar die in kerken inbreken en wonen in vlissingen, en tevens bekend bij politie, en zijn paar maanden vrij gekomen na een inbraak in een kerk in vlissingen.dus politie hoeft eigelijk niet ver te zoeken
Daan (2-11-2010 om 10:03)
Hoe triest ben je dan, als je gaat inbreken in een kerk?!