Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 17 km

Grote bromfietscontrole Middelburg

Toegevoegd: 10-11-2010, 21.27 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Woensdag werd er tussen 07.30 en 15.30 uur door de Politie Zeeland een uitgebreide bromfietscontrole gehouden op verschillende locaties in Middelburg en omgeving.

Tijdens deze controle werd er gebruik gemaakt van een rollentestbank en daar waar nodig werd het geluid van de bromfietsen gemeten. In totaal werden er 43 bromfietsers gecontroleerd, werden er 9 proces-verbalen opgemaakt en werd één nader onderzoek ingesteld.


Op de Noordweg in Sint Laurens werden 15 bromfietsers gecontroleerd. Er werden twee bekeuringen uitgeschreven voor het niet volgen van het (verlichte) fietspad en één voor de overschrijding van het vermogen. Dit overschrijden bleek na een test op de rollentestbank.

Op de Kanaalweg in Middelburg werden 10 bromfietsers gecontroleerd. Er werd één bekeuring uitgeschreven voor het rijden zonder rijbewijs en er werd een onderzoek ingesteld naar aanleiding van dit feit.

Verder werd er een bekeuring voor de overschrijding van het vermogen na een test op de rollentestbank uitgeschreven. Op de Walcherseweg in Middelburg werden 18 bromfietsers gecontroleerd. Er werden vier bekeuringen uitgeschreven voor het overschrijden van het vermogen. Dit overschrijden bleek na een test op de rollentestbank.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Weggebruiker (11-11-2010 om 12:14)
Stoer zeg dat je broomer 100 km/uur kan rijden. Mocht je ooit ten val komen op de weg of tegen een boom aan rijden dan hoop ik dat de politie op dat moment iets beters te doen heeft dan je ouders waarschuwen. Met andere woorden: je weet niet wat je zegt!!
Rob (11-11-2010 om 11:00)
Triest, wij gister een junk aanhouden in de winkel voor diefstal en de politie is er pas na 1 uur. En dan wel gaan staan bekeuren op brommers....hier betaal je dan belasting voor. nog even voor de kerst de bonnen quota halen. gek he dat er geen respect meer is voor de politie...
Fietsersbond (11-11-2010 om 10:30)
Mooi werk ga zo door!!! want er rijden naast te snelle brommers ook scooters etc die (geen) degelijke verlichting hebben of niet deugen met andere woorden gevaar op de weg dan met die donkere dagen!!
Mijn brommer rijd 100km/u (10-11-2010 om 23:33)
Kan de politie niets beters gaan doen in plaats van brommer rijders aan te gaan houden, politie denkt weer: prachtig die brommers het zijn rijdende geldbronnen; alsof ze zelf nooit een brommer gehad hebben die we wat harder reed dan 45km/u... als je het mij vraagt: slechte actie politie zeeland!!!!
Cookie-instellingen beheren