Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Gewonde bij ongeluk Terneuzen

Toegevoegd: 14-12-2010, 21.19 uur - Update: 15-12-2010, 10.21 uur
De brandweer knipte een dak van een auto.
De brandweer knipte een dak van een auto.
© Foto: Tim Koster
Door: Roland de Jong & Tim Koster

TERNEUZEN - Op de Mr. F.J. Haarmanweg in Terneuzen vond dinsdag rond 14.00 uur een verkeersongeval plaats. Eén persoon raakte gewond.


Een 20-jarige automobiliste uit Axel reed over het fietspad van de Mr. F.J. Haarmanweg. Bij de kruising van het fietspad met de Polenweg reed de vrouw tegen een andere auto, bestuurd door een 27-jarige man uit Terneuzen.

Op verzoek van het ambulancepersoneel is de brandweer ter plaatse gekomen om het dak van een van de voertuigen te verwijderen om de inzittende zo veilig mogelijk uit het voertuig te krijgen. De man liep bij het ongeval een gekneusde rib- en nekletsel op. Hij is naar het ziekenhuis gebracht. De vrouw verklaarde dat zij over het fietspad reed vanwege wegwerkzaamheden op de Mr. F.J. Haarmanweg.

De Verkeers Ongevallen Analysedienst heeft een onderzoek ingesteld naar de toedracht van het ongeval. De beide voertuigen zijn weggesleept door een bergingsbedrijf.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Sas (15-12-2010 om 22:43)
Dak wordt niet open geknipt alleen voor omdat die klem of zo zit,nee,je knipt vaak de auto dak omdat de persoon niet mag bewegen om te verkomen voor zware letsel.
Marco (15-12-2010 om 22:37)
Bmw staat netjes voor de haai tanden,je kan zien dat die op de linker voorkant raakt,als hij op de fietspad had gestaan dan had de slimme dame hem precies in het midden geraakt,maar zonde voor de bmw eigenaar,niet leuk,op een fiets pad een auto verwachten,!!!!! waar leven we.
Marco (15-12-2010 om 22:36)
Je ga toch niet op een fietspad rijden!je kan goed zien dat bmw een harde klap heeft gehad,als er een fietser of motor in plaats van de bmw stond dan zouden ze het echt niet overleven.
Jos (15-12-2010 om 17:16)
Dat heb je goed gezien Apostel je verhaal klopt
Karin (15-12-2010 om 15:41)
Mijn zoon kwam thuis,fietst normaal altijd over dat fietspad,was toevallig bij stoplichten overgestoken....een engeltje dus over zijn nek....zag het vanaf de overkant gebeuren,was gelijk gestopt,maar waren al mensen aanwezig,.wat n mens om over fietspad te rijden,.was gigantische klap blijkbaar.....
Me (15-12-2010 om 15:04)
Wat een verschikkelijk ongeluk,sterkte voor allen. Toch ook heel erg als ze het dak van je M5 eraf knippen,tja is nodig snap ik, maar toch zonde voor deze unieke auto. Arme verzekeraars
Cookie-instellingen beheren