Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Ook Beveland past strooibeleid aan

Toegevoegd: 22-12-2010, 13.46 uur
Door: Roland de Jong

HEINKENSZAND - Ook de Zuid-Bevelandse gemeenten Borsele, Goes, Kapelle en Reimerswaal gaan het strooibeleid aanpassen.

"De aanpassing betekent dat voorlopig alleen de hoofdwegen (busroutes) worden gestrooid. Indien mogelijk zullen de omliggende wegen en straten met het strooien worden meegenomen. Wij vragen om begrip voor de overlast die hieruit voortkomt."


Oorzaken voor de wijziging zijn volgens de gemeenten het aanhoudende winterse weer en de stagnatie in de zoutlevering. "Als het zout weer wordt geleverd en WE weer voldoende zout op voorraad hebben, wordt het strooibeleid weer voortgezet."

Eerder pasten al andere Zeeuwse gemeenten het strooibeleid aan. Zo ging Middelburg bijvoorbeeld strooien met een zout-zandmengsel en ging Hulst routes schrappen om voldoende zout over te houden voor de hoofdwegen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Borssele (22-12-2010 om 14:30)
Volgens mij past gem. borsele al langer hun strooibeleid aan ! Het strooien in de dorpen is ver beneden peil !!
Cookie-instellingen beheren