Weerbericht:
Eerst regenachtig, geleidelijk droger
Verkeersinformatie:
Geen files

N255 afgesloten na tweede ongeluk

Toegevoegd: 24-12-2010, 13.40 uur
Door: Manfred Berrevoets
WISSENKERKE - Op de Oost Westweg (N255) is vanmiddag om 12.10 uur een auto de sloot in gegleden. Hierbij was de vrouwelijke bestuurder bekneld geraakt.

De weg is voorlopig afgesloten voor verkeer. De brandweer is ter plekke geweest om de bestuurder te bevrijden. De vrouw is afgevoerd zonder ernstige verwondingen.
 
Eerder vanochtend raakte een twintigjarige automobilist op de Oost Westweg zwaargewond na een botsing met een sneeuwschuiver.


Zie ook:
- 24/12/2010: Ernstig ongeluk bij Kortgene


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Alfred (26-12-2010 om 08:58)
Zo aan de auto te zien vraag ik me af hoe ernstig de beknelling eigenlijk was, auto lijkt gewoon helemaal in orde te zijn totdat de brandweer je deur eruit knipt. Sterkte in ieder geval !!
Cookie-instellingen beheren