Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Arrestatie twee winkeldieven

Toegevoegd: 27-12-2010, 18.37 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De politie heeft maandag twee winkeldieven aangehouden. De arrestaties werden verricht in Middelburg en Terneuzen.


Rond 12.45 uur is een 18-jarige winkeldief aangehouden in de Albert Heijn aan de Pottenbakkerssingel in Middelburg. De jongeman werd betrapt toen hij twee flessen drank stal uit de supermarkt. Hij is overgebracht naar het politiebureau alwaar hij is verhoord. Hij bekende de diefstal en is, met een proces-verbaal op zak, weer heen gezonden.

Een 31-jarige Roemeen zonder vaste woon- of verblijfplaats is vanmiddag door een winkelmedewerker van een supermarkt in Terneuzen aangehouden op verdenking van winkeldiefstal. De man had een fles wijn, een pot oploskoffie en een pot pesto weggenomen uit de supermarkt aan de Bellamystraat in Terneuzen.

Hij werd betrapt door een winkelmedewerker. Deze hield de Roemeen aan en droeg hem over aan de Zeeuwse politie. Agenten hebben de man meegenomen naar het politiebureau waar hij een verklaring heeft afgelegd. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt en hij is zojuist weer in vrijheid gesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mar (28-12-2010 om 17:52)
Idd Huh?, een dakloze Roemeen gewoon weer vrij laten is vragen om more trouble! En krijgt meneer ook een boete? Denk het niet; war moeten ze die naar toe sturen? Terug naar het land van herkomst; zonder pardon. Ongewenste vreemdeling heet dat. ZEER ongewenst!
Cassandra (28-12-2010 om 16:15)
Helemaal met Jewannes eens.. maarja, wanneer wordt iedereen eens wakker..
Ronny (28-12-2010 om 14:43)
Stelen is dus NIET aanpassen aan de Nederlandse cultuur of.....wat daar nog van over is, gelijk de grens over bij dit gedrag !
Huh? (28-12-2010 om 10:19)
Roemeen zonder vaste woon- of verblijfplaats na diefstal weer in vrijheid gesteld????
Jewannes (28-12-2010 om 08:23)
Natuurlijk zo weer vrij laten. Kan hij direct naar de volgende winkel. Geen Woonplaats...geen werk...geen inkomen...? 300 km de grens over brengen. Ik voorspel voor de toekomst een onleefbaar land voor zijn originele bewoners...en een paradijs voor Polen...Roemenen...en Albanezen.
Nanda (28-12-2010 om 07:59)
Waarom sturen ze de dieven niet gewoon terug naar hun land van herkomst. en als die nog geen vaste verblijf[plaats heeft.,dan is een goede straf terug sturen naar eigen land.dan heeft die spijt!
Cookie-instellingen beheren