Weerbericht:
Zomers warm. Vandaag op de meeste plaatsen droog, morgen (onweers-)buien
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Ernstig ongeluk in Kapelle

Toegevoegd: 12-01-2011, 17.26 uur - Update: 12-01-2011, 22.37 uur
Door: Roland de Jong
KAPELLE - Bij een verkeersongeluk in Kapelle is vanmiddag een fietser ernstig gewond geraakt.


Volgens de politie kwamen rond 16.25 uur een fietser en een personenauto met handelaarskenteken met elkaar in botsing op de Dijkwelseweg. Twee ambulances en de traumahelikopter werden opgeroepen. De helikopter is niet meer ter plekke geweest.

Een 14-jarig meisje uit Kruiningen stak vanaf het fietspad de Dijkwelseweg over maar zag een auto vanaf de kant van Kapelle niet aankomen. Het meisje is met de ambulance naar een ziekenhuis in Rotterdam vervoerd. Haar verwondingen zijn niet bekend.

De politie heeft ter plekke technisch onderzoek gedaan.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan (13-1-2011 om 23:30)
Sterkte aan de bestuurder van de auto, ik hoop dat alles goed gaat met hem/haar.
K (13-1-2011 om 21:21)
Fietsers let toch op, jullie zijn dan wel beschermde weggebruikers maar hier heb je zo weinig aan als je wakker word op een ic van een ziekenhuis, ik heb zelf 10 jaar geleden een soortgelijk ongeval meegemaakt en merk de gevolgen nog iedere dag, heel veel sterkte aan de betrokkenen
Oud klasgenootje (13-1-2011 om 17:02)
Wat erg!! Sterkte aan de ouders van samantha! hoop dat ze gauw hersteld. Zo zie je haar iedere dag wel een keer voor bij lopen op school en zo hoor je dat ze in het ziekenhuislicht in rotterdam! Ik schrok er echt heeeel erg van.
Verena (13-1-2011 om 16:12)
Wat verschrikkelijk ik reed er vandaag nog langs ik krijg het er gewoon koud van terwijl ik een vest aanheb . echt heel erg. veel sterkte voor de familie en vrienden die zo geschrokken zijn groetjes Verena
Oei (13-1-2011 om 14:38)
Allebei op het verkeerde moment op dezelfde plek... Ze leeft gelukkig nog. Maar de schrik zit er behoorlijk in. Sterkte voor haar en de bestuurder! En voor allen die het hebben zien gebeuren.
Dirk-Jan, Anja en kinderen (13-1-2011 om 12:53)
Wat zijn we geschrokken dat de dochter van de schooljuf van onze dochter hier slachtoffer is van het ongeluk. We wensen Samantha en fam alle sterkte toe.
Cookie-instellingen beheren