Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Ergernissen motorrijders onderzocht

Toegevoegd: 02-02-2011, 16.02 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De verkeerspolitie van het Korps Landelijke Politiediensten (KLPD) is een enquête gestart om zo te achterhalen waaraan motorrijders zich het meest ergeren in het verkeer.

Deelnemers aan de vragenlijst komen in aanmerking voor een trainingsdag. Ze krijgen dan op hun eigen motor les van motorinstructeurs van het KLPD. Deelnemers komen alleen in aanmerking als ze tijdens de trainingsdagen op 26 maart en 2 april all risk verzekerd zijn.


Meedoen? De enquête is hier te vinden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Karel (3-2-2011 om 08:20)
Nou mensen zet em op, nu lekker zeuren op die motorrijders en daarna gewoon de mond houden want niet alle motorrijders zijn het zelfde! En auto's rijden ook vaak te hard das geen excuus dat alleen motoren te hard gaan. Zo kun je over fietsers brommers ect. ect. ook klagen ga wat beters doen.
Tom (3-2-2011 om 08:16)
Wat een commentaar allemaal op motorrijders, terwijl de meeste motorrijders zich juist keurig op de weg gedragen. Slechts een klein aantal, racemotoren maken zich schuldig aan overtredingen (en die moeten aangepakt worden!). Goeie actie, wellicht tevens meer veiligheid voor de motorrijder!
Connie (3-2-2011 om 08:14)
Zou het niet eens beter zijn motorrijders als "gewone"bestuurders te classificeren i p v de hogere macht, vooral in het voorbij rijden van stilstaand verkeer.
Mar (3-2-2011 om 08:13)
@ Niels: Jij gaat wel erg kort door de bocht zeg! Leuk om te lezen voor de fam. van motorrijders die doodgereden zijn door een automobilist die zo nodig ff moet scheuren! Denk eens na voordat je hier kwetsende dingen neerkalkt!
Thomas (3-2-2011 om 01:37)
- auto's geven uiteraard netjes richting aan bij het afslaan, inhalen, of verlaten van een rotonde - blijven niet onnodig links rijden, en halen niet met 1 km/h verschil in - proberen niet voor een uitvoegstrook nog even 20 auto's in te halen voordat je uitvoegd Ja komt het jullie bekent voor?
Tom C. (2-2-2011 om 23:44)
Laat eerst al die automobilisten eerst hun eigen weggedrag eens bestuderen alvorens zich weer zo af te geven op de motorrijder. Ik rij ook wel eens te hard,maar ben wel bezig met rijden en opletten,en niet zoals vele autobestuurders die met van alles bezig zijn ,behalve fatsoenlijk autorijden.
Cookie-instellingen beheren