Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
105 files van totaal 406 km

Man vast in glascontainer

Toegevoegd: 10-03-2011, 22.12 uur
Door: Roland de Jong
GOES - De hulpdiensten zijn vanavond opgeroepen voor een opmerkelijke melding in Goes.

Rond vijf voor acht kwam bij de alarmcentrale de melding binnen dat er iemand bekneld was komen te zitten in een glascontainer nabij de nieuwe parkeergarage Westwal bij het Bleekveld.


De brandweer en een ambulance werden opgeroepen om met spoed ter plekke te gaan. Na korte tijd was het slachtoffer bevrijd. De politie kon vanavond niet aangeven hoe de man precies vast was komen te zitten. Voor zover bekend raakte de man niet ernstig gewond.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Richard (11-3-2011 om 14:12)
Iedereen vind het zielig maar ik heb al mensen kleding zien halen uit de container om deze later op de rommelmarkten te kunnen verkopen. Als de kleren voor hem zelf waren is het misschien zielig maar ik geef Marien ook gelijk. Voor degene die het doen voor gewin heb ik geen goed woord over
Roeland (11-3-2011 om 14:10)
Moet je eens kijken hoeveel kleding er altijd naast de containers bij de AH XL in Vlissingen ligt. Leger de Heils haalt nooit op, containers altijd vol! Je kleding ligt dan in de regen weg te rotten. Armoede in NL is puur een behoefte overschot. In Afrika hebben ze ook maar 1 setje kleding p.p.
Bob (11-3-2011 om 13:45)
Je hoeft geen medelijden te hebben met dit soort mensen! als ze een post adres hebben kunnen ze gewoon een uitkering ontvangen of beter gewoon aan het werk net als iedereen........ moet ik ook.....
Spikkel (11-3-2011 om 13:21)
Ja idd dr is wel armoede, maar meestal de mensen die echt armoede hebben die komen toch eerlijk aan hun spullen. Mensen duie gewoon uit gierigheid zo kleding willen meenemen , nou sorry hoor. Hoop dat hij zijn lesje wel geleerd heeft zo.
Ik (11-3-2011 om 08:44)
@ . Er is meer armoede in Nederland dan men denkt, zelfs het Leger des Heils is te duur voor hen.. Nederland met zijn regeltjes zit krommer in elkaar dan je zal denken en sommige mensen zijn daar flink de dupe van en daar hoef je geen alcoholist of junk voor te zijn..
Marien (11-3-2011 om 08:44)
@Barndweer, ik denk niet dat mensen hun kleiding uit een kledingcontainer "moeten" halen, maar "willen" halen. Er zijn genoeg mogelijkheden om aan goedkope of zelfs gratis kleding te komen. Als je dan in een container gaat vissen, is dit toch wel het risico dat je vantevoren in kan schatten. :).
Cookie-instellingen beheren