Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 20 km

Man vast in glascontainer

Toegevoegd: 10-03-2011, 22.12 uur
Door: Roland de Jong
GOES - De hulpdiensten zijn vanavond opgeroepen voor een opmerkelijke melding in Goes.

Rond vijf voor acht kwam bij de alarmcentrale de melding binnen dat er iemand bekneld was komen te zitten in een glascontainer nabij de nieuwe parkeergarage Westwal bij het Bleekveld.


De brandweer en een ambulance werden opgeroepen om met spoed ter plekke te gaan. Na korte tijd was het slachtoffer bevrijd. De politie kon vanavond niet aangeven hoe de man precies vast was komen te zitten. Voor zover bekend raakte de man niet ernstig gewond.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mar (11-3-2011 om 08:29)
Ik zie wel vaker dat mensen een duik nemen in de kledingcontainers die bij supermarkten staan. Samen met de tot vervelens toe aanwezige "muzikanten"en krantjesleurders vind ik het niet zo'n fijn plaatje meer.
. (11-3-2011 om 07:37)
Mensen in nederland kunnen echt niet klagen, daabij kon de man oo gewoon naar het leger des heils gaan toch .
A (10-3-2011 om 22:59)
Merkwaardige beknelling.
Brandweer (10-3-2011 om 22:52)
Het was geen glascontainer maar een kledingcontainer, het slachtoffer wilde waarschijnlijk net voor de dag komen en dacht een leuk setje te kunnen scoren in de kledingcontainer. Het is toch van de zotte dat mensen hun kleding uit de container moeten halen ,word er zo met onze burgers omgegaan???
Cookie-instellingen beheren