Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Zwaargewonde in Nieuwdorp

Toegevoegd: 09-04-2011, 19.03 uur
Door: Roland de Jong
NIEUWDORP - In Nieuwdorp is zaterdagavond een man ernstig gewond geraakt bij een valpartij.

Volgens omstanders kwam de man rond 17.55 uur met zijn wielrenfiets ten val op de Havenweg. De ambulancedienst kreeg assistentie van het traumateam uit Rotterdam. De helikopter landde op een nabij gelegen veldje.

De man zou tijdens zijn val een stoepje hebben geraakt. Hij is met de traumahelikopter overgebracht naar een ziekenhuis. Over zijn exacte verwondingen is nog niets bekend.

In Nieuwdorp werd vandaag de Ronde van Nieuwdorp verreden. Of het slachtoffer meedeed aan die rit is niet bekend.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
J.A. van Haneghem - consul der KNWU (10-4-2011 om 11:43)
Laten we alles zuiver houden, allereerst ging het hier om een 13 jarige jongen uit Roosendaal. De bocht was nieuw gelegd, maar schoon en de gehele wedstrijddag schoongehouden door de organisatie. Na ruim 6 uren geweldige wielersport kwam in de voorlaatste ronden deze zeer vervelende valpartij.
ODB (10-4-2011 om 10:21)
Wanneer word het nu eens duidelijk voor zowel wielrenners als mede de overheid dat wielrennen niet meer op de openbare weg kan en mag, maar gewoon op een circuit. Heeft de gewone man geen last meer van laagvliegende wielrenners, die doen of ze de Tour aan het rijden zijn.
Nieuwdorper (9-4-2011 om 19:38)
Allereerst sterkte voor het slachtoffer en hoop dat hij/zij er bovenop komt. Heeft het er misschien mee te maken dat het kruispunt 'even vlug' af moest voor de wielerronde en dat er misschien nog wat los grind heeft gelegen?
Bresso (9-4-2011 om 19:26)
Moest er van komen: de kruising was van de week pas klaar, dus liggen er overal nog steentjes. De wielerronde moest kosten wat het kost doorgaan.
Cookie-instellingen beheren