Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Zwaargewonde in Nieuwdorp

Toegevoegd: 09-04-2011, 19.03 uur
Door: Roland de Jong
NIEUWDORP - In Nieuwdorp is zaterdagavond een man ernstig gewond geraakt bij een valpartij.

Volgens omstanders kwam de man rond 17.55 uur met zijn wielrenfiets ten val op de Havenweg. De ambulancedienst kreeg assistentie van het traumateam uit Rotterdam. De helikopter landde op een nabij gelegen veldje.

De man zou tijdens zijn val een stoepje hebben geraakt. Hij is met de traumahelikopter overgebracht naar een ziekenhuis. Over zijn exacte verwondingen is nog niets bekend.

In Nieuwdorp werd vandaag de Ronde van Nieuwdorp verreden. Of het slachtoffer meedeed aan die rit is niet bekend.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Nieuwdorper (11-4-2011 om 08:58)
Aan deze route lagen GEEN LEVENSGEVAARLIJKE verkeersopstakels ,dwaas is het wel om zo hard mogelijk te willen rijden want daar krijg je ongelukken van dat geldt voor allen die hier aan meedoen,maar wat doet het er allemaal toe het is gebeurd ,hopelijk mag de jongen weer spoedig herstellen,
Jan P (10-4-2011 om 22:50)
@ODB waarom omdat wielrennen niet in jouw straatje ligt of wat? En wie is dan de gewone man, jij alleen of?
Bewoner Nieuwdorp (10-4-2011 om 22:29)
Dr Traffic, waar liggen deze levensgevaarlijke verkeersobstakels dan? In de gehele bebouwde kom van Nieuwdorp geldt een maximum snelheid van 30 km/u. Als iedereen zich aan deze snelheid houdt, is er volgens mij niets aan de hand. Overigens heb ik in de buurt van de valpartij geen obstakel gezien.
Nieuwdorper (10-4-2011 om 19:39)
@dr traffic Het parcours kan niet gevaarlijk genoeg zijn. Deze wedstrijd levert een handjevol toeschouwers uit Nieuwdorp op en voor de rest allemaal ouders die alleen oog hebben voor hun eigen 'talentjes' en voor het materiaal van de anderen. Verder veroorzaken ze alleen maar overlast!
Diana (10-4-2011 om 15:56)
De jongen die ten val kwam was 14 jaar en deed mee aan de wedstrijd. hij heeft een flinke hersenschudding, schaafwonden en een gebroken sleutelbeen. Momenteel is hij nog in het ziekenhuis in Rotterdam. Het gaat redelijk met hem. We hopen dat alles meevalt.
DR. TRAFFIC (10-4-2011 om 14:25)
Dit moest een keer gebeuren. Er liggen een aantal LEVENSGEVAARLIJKE verkeersobstakels in NIEUWDORP.
Cookie-instellingen beheren