Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Dronken man aangehouden op A58

Toegevoegd: 28-04-2011, 20.53 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - Donderdagmiddag rond 13.40 uur is een 33-jarige automobilist uit Haarlem, op de Rijksweg A58 bij Goes, gecontroleerd op het rijden onder invloed.

Nadat een getuige meldde dat de automobilist, mogelijk onder invloed van alcohol, vanuit de richting van de Westerscheldetunnel richting Goes reed zagen agenten de man op de A58 ter hoogte van Goes rijden en gaven een stopteken. Hieraan voldeed de automobilist.
 
Uit ademanalyse bleek dat de man ongeveer 4,7 maal teveel had gedronken. Ook bleek dat hij niet in het bezit was van een geldig rijbewijs en dat zijn auto onverzekerd was. De man is bekeurd voor het rijden zonder rijbewijs en het rijden in een onverzekerde auto. Voor het rijden onder invloed is proces-verbaal opgemaakt.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Peter (28-4-2011 om 21:14)
Rijbewijs af pakken en nooit meer terug geven, dit kan echt niet, volgende keer vallen er dode door zo,n persoon die te diep in het glas heeft gekeken.
Cookie-instellingen beheren