Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Lesauto rijdt door na aanrijden kind

Toegevoegd: 13-05-2011, 17.46 uur
Door: Manfred Berrevoets
ZIERIKZEE - Vrijdagochtend rond 08.10 uur is een 9-jarige jongen uit Zierikzee op de Scheldestraat in Zierikzee aangereden door een lesauto. De lesauto is na de aanrijding doorgereden.
 
De jongen fietste rond genoemd tijdstip over de Scheldestraat en wilde bij de rotonde Scheldestraat, Laan van Sint Hilaire, Weststraat rechtdoor rijden. Toen hij de rotonde overstak werd hij aangereden door een lesauto (zonder leerling) die vanuit de richting van de Hoofdpoortstraat over de Laan van Sint Hilaire reed. De jongen kwam door de aanrijding ten val.


De bestuurder van de lesauto stapte uit, schold het kind uit en reed vervolgens weg. De jongen hield aan de aanrijding een pijnlijke / blauwe heup over. De politie is op zoek naar getuigen van de aanrijding. Zij worden verzocht zich te melden op het politiebureau of op telefoonnummer 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mama van 5 (13-5-2011 om 19:59)
Das een goed voorbeeld vd rijschoolhouder. Goede reklame als bekend wordt welke rijschool het was...
Lion (13-5-2011 om 19:54)
Wat een laffaard,een kind van 9 uit schelden,en dan nog doorrijden ook. en die moet lesgeven? inhouden dat rijbewijs,en nooit meer teruggeven. Sterkte voor het kind
Mar (13-5-2011 om 19:54)
Ooooh, wat erg! Als die bestuurder ook lesgeeft, moeten ze zijn bevoegdheid maar afpakken. Voorgoed. Achterlijke gladiool!
Hans (13-5-2011 om 19:53)
Beter krijgen ze die gozer te pakken en nemen ze zijn licentie om les te geven in. Wat een idiote vent.
Monique (13-5-2011 om 19:50)
Nou ja zeg, wat een ontzettende hufter deze 'meneer'. Hij moet toch het goede voorbeeld geven. Als ze achterhalen wie deze lesinstructeur is, gelijk zijn vergunning intrekken. Sterkte voor deze jongen, hopelijk gaat het snel weer goed met je.
Hulpverlener (13-5-2011 om 19:46)
Zo, hopen dat het einde rijschool is. Lekkere voorbeeldfunctie. Licenties innemen en nooit meer teruggeven.
Cookie-instellingen beheren