Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Meer informatie over doorrijdende lesauto

Toegevoegd: 17-05-2011, 09.40 uur
Door: Roland de Jong
ZIERIKZEE - De lesauto die vrijdagochtend in Zierikzee doorreed na een aanrijding was mogelijk een grijze VW Golf met een blauw lesbord. Dat meldt de politie.

In de Scheldestraat werd rond 08.10 uur een 9-jarige jongen uit Zierikzee geschept. De jongen fietste over de Scheldestraat en wilde bij de rotonde Scheldestraat, Laan van Sint Hilaire, Weststraat rechtdoor. Toen hij de rotonde overstak werd hij aangereden door een lesauto die vanuit de richting van de Hoofdpoortstraat over de Laan van Sint Hilaire reed.


De jongen kwam door de aanrijding ten val. De bestuurder van de lesauto stapte uit, schold het kind uit en reed weg. De jongen hield aan de aanrijding een pijnlijke / blauwe heup over.

De bestuurder wordt verzocht contact op te nemen met de politie. Ook mensen die weten om welke auto en/of bestuurder het gaat worden verzocht zich te melden. Dit kan op het politiebureau of telefonisch: 0900-8844.

Zie ook:
- Lesauto rijdt door na aanrijden kind (13-05-2011)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Helena (17-5-2011 om 13:59)
Lekkere reclame voor je rijschool!! wees een vent en meld je! sterkte voor de jongen!
Ik weer (17-5-2011 om 12:34)
ZO 3 minuten later en gegoogled en ik kom op 2 rijschoolhouders met grijze les auto's in de buurt van Zierikzee warvan 1 met een Blauw lesbord!!.. hoe moeilijk is dit voor de Politie? ga daar langs met de jongen en kijk of hij iemand herkent?
A (17-5-2011 om 12:33)
Echt waar joh was het L bordje blauw?? heb ik nog nooit gezien op een lesauto, Sjonge jonge jonge wat een informatie zeg ga eens rijscholen langs kijken of ze auto's met schade hebben ipv het was een grijze golf met een blauw L bordje er op
Rene (17-5-2011 om 12:30)
Wat een absurt gedrag een kind aanrijden en dan nog gaan schelden ook. wat een gestoorde samenleving leven we in.
Ik (17-5-2011 om 12:29)
Lesauto's mag alleen een Lbord op de auto voeren als er les gegeven word deze persoon zat alleen dus hij was onderweg naar een leerling? dus moet een lesauto zijn uit de buurt van Zierikzee Dan vraag ik me af hoeveel rijscholen zijn er die grijze les auto's hebben in de buurt van Zierikzee.Google
Erik (17-5-2011 om 12:24)
Das lekker...en zo'n instructeur leert mensen auto rijden? Vergunning afpakken en nooit meer terug geven!!!
Cookie-instellingen beheren