Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 41 km
-->

Grote multidisciplinaire controle Goes

Toegevoegd: 26-05-2011, 22.00 uur - Update: 27-05-2011, 14.57 uur
Foto 8 van 20
-->

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Schandalig (30-5-2011 om 17:08)
Hmm ik vraag mij af waarom politiekorpsen jonge belgen lastig vallen die thuis op hun gemakje eens een jointje roken. Deze actie mag je totaal in twijfel trekken, deze mensen worden zelfde betaald vanuit dezelfde instantie die coffeeshop "legaal maken" kan dit zomaar ? logisch = mensen sommige toch.
VdVonck (29-5-2011 om 15:17)
Mooie actie! Moeten ze veel vaker doen! Wij werden op de Middelburgsestraat verzocht te volgen. Viel me wel op dat er vooral buitenlandse kentekens stonden. Het gaat er niet om of er veel opgehaald wordt, maar dat men weet dat dit soort controles er zijn!
Goede actie (28-5-2011 om 19:16)
D:je kan mij niet wijs maken,dat jij,als ernstig slachtoffer,niet tevreden bent over dit soort acties?ik ben zelf ooit aangereden door een dronken automobilist die er vandoor is gegaan en vind dat dit soort dingen nooit mag gebeuren.dat soort mensen mogen ook flink aangepakt worden,van de weg af dus
D. (28-5-2011 om 17:32)
@J.a.francken "niets te vrezen, niets te verbergen" is een hele gevaarlijke uitspraak. Dat is nl. iets van het moment. Als er regels veranderen, of anderen aan de macht komen, dan kan je zomaar in 1 x wel wat te vrezen of te verbergen hebben. @Goede actie Ik ben slachtoffer van een zeer zwaar verkeersongeval, en ik betaal het met een handicap (mijn hele leven lang). Dat er mensen / autos van de weg gehaald worden is heel goed, maar niet ten koste van alles.
Goede actie (28-5-2011 om 09:51)
Markus H, wat ben jij toch naief. Waarschijnlijk zelf wel eens aan de dope? Zoals Lion zegt het is allemaal gevaar op de weg en die moet van de weg af. Dus super die actie. En D, alles wat van de weg af is, is meegenomen, als zou het er maar eentje zijn. Margo, je zal je hele leven moeten betalen.
Adri (28-5-2011 om 09:34)
@ Margo: Bij zulke actie moet je alleen betalen als je wat te betalen hebt hoor. In Vlissingen zijn in drie zulke acties zo 100.000en euro's aan openstaande boetes en belastingen opgehaald........ik bedoel maar. Wie is er dan crimineel? Wake up, het is ook jouw samenleving!!
Cookie-instellingen beheren