Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 15 km

Brand Media Markt Middelburg

Toegevoegd: 22-06-2011, 15.59 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Het personeel en winkelend publiek van de Media Markt in Middelburg is vanmiddag geevacueerd na een brandmelding.

De melding bij de winkel op de Mortiereboulevard kwam rond 15.20 uur binnen. Er was sprake van rookontwikkeling uit een ventilatiekanaal in het systeemplafond bij de servicebalie. Drie brandweerwagens werden opgeroepen om de brand te bestrijden.


Pas toen de brandweer ter plekke kwam, werd de ontruiming in gang gezet. Voor het publiek werd door de politie een afzetting gemaakt. Het personeel verzamelde zich aan de zijde van de GroenRijk. De brandweer ging direct naar binnen en zette de ladderwagen in om het dak te inspecteren.

De brandweer sprak uiteindelijk van een kleine brand. Of er schade is ontstaan is niet bekend. Niemand raakte gewond. Even na 16.00 uur kon de winkel weer worden opengesteld.


Foto's
Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Some one (26-6-2011 om 03:47)
@wilookwatzeggen perfecte conclusie! @iedereen als het zo slecht voor de naam is waarom was het dan vandaag zo druk!! Ik snap jullie probleem niet . Word er een keer gewacht op echt professionee advies is het weer niet goed, dan gingen jullie weer zeuren dat het een nutteloze ontruimings was geweest
Mediamarktmidd (25-6-2011 om 23:44)
@Marcel Niet iedereen had zijn hesje gepakt en daar leren we van, dat kan en moet beter. Zo waren er nog een aantal punten die verbeterd konden worden, en dat pakken we ook op. Voor ons blijft de veiligheid van klanten en personeel op de eerste plaats staan, en dit gebruiken we als leermoment.
Wil ook wat zeggen (24-6-2011 om 12:34)
Dus voor iedereen die mee zit te klagen,er is goed gehandeld door zowel mediamarkt als de brandweer,zij hebben besloten tot algehele ontruiming.klagen is makkelijk,handelen belangrijker. Iemand die er wel verstand van heeft.......................................
Wil ook wat zeggen. (24-6-2011 om 12:26)
Dus alle voorbarige conclusies ten spijt er is hier goed gehandeld door de bhv organisatie van mediamarkt,tenslotte als er sprake was geweest van ernstige rookontwikkeling of zichtbaar vuur had men direct besloten tot ontruiming,tevens is er geen automatisch of handmatig alarm geactiveerd in de zaak
Wil ook war zeggen. (24-6-2011 om 12:20)
Wat een kritiek allemaal,allemaal deskundige met jarenlange ervaring.Er onstaat een beetje rookontwikkeling,in een afgescheiden gedeelte van het gebouw,brandweer gebeld voor advies,eenmaal terplaatse,wordt geadviseerd om te ontruimen,dit gebeurd vervolgens in alle rust en kalmte,niemand raakt gewond
Marcel (24-6-2011 om 09:57)
@Mediamarktmidd vervolg: ook is het voor het winkelend publiek niet duidelijk wie BHV-er is. Als het ontruimingsalarm af gaat stroomt het waarschijnlijk vanzelf wel leeg maar in noodsituaties is het toch van belang dat je herkenbaar bent als hulpverlener.
Cookie-instellingen beheren