Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Wielrenners in de Westerscheldetunnel

Toegevoegd: 28-06-2011, 20.30 uur
Door: Manfred Berrevoets
BORSSELE - Dinsdag rond 12.00 uur kreeg de politie een melding dat er fietsers in de Westerscheldetunnel reden.


Het ging om vier Engelse wielrenners, die geen borden hadden gezien. Toen zij in de tunnel reden hadden ze meteen in de gaten dat ze daar niet mochten fietsen maar konden niet meer terug.

Zij kregen elk een bekeuring van € 110,-.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan (29-6-2011 om 07:08)
Ok het is niet goed ,maar waarom gelijk een bon geven ,het is geen wonder dat ze de politie mieren neukers gaan noemen want het is wel zo er zijn toch wel ergere overtredingen kijk bijv.met die hond in de auto maar daar staan ook nog te twijfelen.Het is gewoon te triest voor worden politie NL
Bart (29-6-2011 om 06:50)
Naast 16 miljoen coaches ook 16 miljoen agenten in Nederland. Het mag toch weer dan duidelijk wezen dat hier een boete voor gegeven word. Fout of niet.
Francois (29-6-2011 om 01:30)
Dit lijkt me een artikeltje 5 wvw, bellen met ovj en die bepaald een transactie danwel hechtenis bij niet kunnen/willen betalen. Hmmm denk je nou echt dat die gasten willens en wetens hun leven op het spel zetten? Soms is een tik op de billen voldoende ipv een prent, jammer...
Iris (29-6-2011 om 00:55)
Oh komop zeg, die reacties hier.. "welkom in nederland".. Sorry hoor, maar je moet wel erg stom zijn om te denken dat je met je fiets de WST in kan. Kijk eens een keer naar de BBC, die politie agenten zijn ook niet bepaald zachtaardig. Of is de BBC iets te hoog gegrepen voor de HVZeeland lezers?
Walter (29-6-2011 om 00:50)
Tja... zal wel aan mij liggen maar het is toch behoorlijk dom om zo'n tunnel in te rijden.. nou weet ik uit ervaring dat er een flink aantal wielrenners zijn die zich "koninkjefiets" vinden..bah!! politie heeft gelijk, ze zijn levensgevaarlijk op deze plek. bekeuren deze mannen!! de mafkezen!!
Sander (29-6-2011 om 00:08)
En waarom meteen 110 eu per persoon oke het is gevaarlijk maar hoe kunnen zei dat nu weten??? makkelijk verdient weer
Cookie-instellingen beheren