Weerbericht:
Bewolkt en vooral vannacht onstuimig met regen en zware windstoten
Verkeersinformatie:
Geen files

Start bouw brandweerkazerne

Toegevoegd: 16-07-2011, 10.39 uur
Op dit terrein wordt de nieuwe kazerne gerealiseerd. Op dit terrein wordt de nieuwe kazerne gerealiseerd. Op dit terrein wordt de nieuwe kazerne gerealiseerd.
Op dit terrein wordt de nieuwe kazerne gerealiseerd.
© Foto: Brandweer Yerseke
Door: Roland de Jong
YERSEKE - Vrijdag is de bouw gestart van de nieuwe brandweer kazerne voor de groep Yerseke.

Rond de klok van één uur werd de eerste paal de grond ingeslagen. Vanwege de bezwaren van omwonenden heeft de bouw van de kazerne enige tijd op zich laten wachten.


Medio 2007 werd al een start gemaakt met de plannen voor nieuwbouw op de toen huidige locatie. Diverse bewoners van de Meulemeesterstraat hebben daarop op allerlei manier bezwaar gemaakt. Dit heeft er toe geleid dat de bouw nu pas kan plaatsvinden.

De brandweer hoopt dat de bouw voorspoediger zal verlopen dan het voortraject en dat de vrijwilligers van de blusgroep Yerseke vlot van hun nieuwe onderkomen gebruik kunnen maken.

Indien er geen strubbelingen meer plaats vinden, zal de kazerne eind dit jaar gereed zijn.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Yese (17-7-2011 om 22:23)
Jan: je.moet niet zeure.. Wees blij dat yese nog een eigen kazerne eb. En dat ze 24/7 voor iedereen klaarstaan
Anootje (16-7-2011 om 13:55)
Eindelijk eindelijk eindelijk. hopelijk kunnen ze nu zonder gekloot van de achterburen beginnen met de bouw.
Jan (16-7-2011 om 13:09)
De bezwaren van omwonenden zijn volkomen gegrond. De nieuwe brandweerkazerne komt nl. zo kort op de garageboxen van omwonenden te staan, dat deze nauwelijks nog met de auto er in of uit kunnen !
Yese (16-7-2011 om 12:22)
Joeppiieeeee
Vrijw brandweerman (16-7-2011 om 11:28)
Wat de bezwaren ook allemaal geweest mogen zijn........... denk wel dat ook vanuit de nieuwe lokatie er voor IEDEREEN wordt uitgerukt om hulp te bieden. en tja..soms komt er dan een extra auto in de straat en gaat er een toeter of een bel. Hoop dat alles snel gereed is en kom graag eens kijken.
Cookie-instellingen beheren