Mannen op heterdaad betrapt

Toegevoegd: 22-07-2011, 10.27 uur

Door: Roland de Jong
RENESSE - De politie heeft vanmorgen rond 04.00 uur drie mannen aangehouden op de Kooijmansweg in Renesse.

Surveillerende agenten zagen dat de mannen, afkomstig uit Goes en in de leeftijd van 20-21 en 23 jaar, aan het inbreken waren in een auto.

Ze zijn ingesloten.

 Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Een zeeuw (23-7-2011 om 14:43)
Wat is dit nu weer voor een reactie...aha dus toch! Hiermee heb je voor de meeste zeeuwen je afkomst prijgegeven.Maar ik kan je verzekeren dat die dingen in je geboorteplaats ook voorkomen. Zet eens iets positiefs in je reactie,bijvoorbeeld de alertheid van de politie.........
Gizmo (22-7-2011 om 13:02)
Aha! Dus toch! Ik ging er altijd vanuit dat de toename in criminaliteit te danken was aan armlastige toeristen die op die manier hun vakantie betaalden. Blijken het dus gewoon de Zeeuwen te zijn die in het toeristenseizoen hun slag slaan en zich in de winter wijselijk koest houden, jaja!