Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Middelbrand in kassencomplex Aagtekerke

Toegevoegd: 26-10-2003, 11.30 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

AAGTEKERKE - Rond 16:29 uur werd de brandweer van de post Zoutelande (gemeente Veere) gealarmeerd voor een prioriteit 1 melding in Aagtekerke.

Aan de Geschieresweg zouden enkele kassen met rozen vol rook staan. Omstreeks 16:34 rukte de brandweer van Zoutelande uit met de tankautospuit 4634. De politie van het team Veere was toen echter al ter plaatse, zij meldden dat er rookontwikkeling was vanuit het dak, maar dat het mee leek te vallen.

Rond 16:42 gaf men het sein 'middelbrand', daarop werd de assistentie ingeroepen van de brandweer van Westkapelle. Zij rukten rond 16:46 uit met de tankautospuit 4636. De Officier van Dienst van de gemeente Veere en de tankautospuit van Domburg 4641 gingen ook ter plaatse.

De oorzaak van de brand is nog onbekend. Rond 17:18 gaf men het sein 'brand meester'.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren