Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vader en zoon ten einde raad

Toegevoegd: 11-08-2011, 10.36 uur
Door: CTV Zeeland
MIDDELBURG - De veertienjarige jongen die in mei enkele schoolgenoten heeft gestoken met een stanleymes blijft voorlopig vastzitten.


Dit tot grote ergernis van zijn vader. Hij zegt net als zijn zoon Dylan ten einde raad te zijn en verwijt justitie traagheid in de afwikkeling van de zaak.

Justitie zegt meer tijd nodig te hebben om de psychologische rapporten te bestuderen en heeft daarom het voorarrest van de jongen met 30 dagen verlengd.

De jongen stak eind mei in Terneuzen na een ruzie met enkele klasgenoten met een stanleymes op een school in Terneuzen.

Zie ook:
- Jongen gestoken met stanleymes (30-05-2011)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Piet (11-8-2011 om 11:56)
Ik sn ap niet dat veel mensen hem nu willen neerzetten als slachtoffer. Hij heeft iemand neergestoken en heeft dat bewust gedaan. Als hij 18 was geweest zou iedereen willen dat hij lang vast kwam te zitten, maar als 14-jarige weet je heel goed wat je doe en een volwassen daad dient ook zo'n behandel
Angelique (11-8-2011 om 11:56)
IF YOU CAN'T DO THE TIME, DON'T DO THE CRIME!!! Hoe bedoel je het nederlands rechtsysteem, nee, nederlandse waarden en normen zorgen voor deze toestanden!
Peet (11-8-2011 om 11:55)
normaal hoor , blijft 3 maanden in voorarrest , ondertussen laten ze het proforma voorkomen . Dan komt de uitspraak en dat word gewoon een tijdje een pij-maatregel en dan gaat hij voor behandeling naar een JJI dat hele traject hebben wij ook gehad met onze zoon en die had nog minder gedaan . .
Zeeuw (11-8-2011 om 11:46)
Ja, en ? Dit gastje van 14 heeft wel een paar andere gastjes gestoken! Wat zijn de reacties hier als hij niet goed wordt onderzocht en over een paar maanden iemand erger letsel toebrengt ? Even bij het begin beginnen, als hij niet had gestoken, had hij lekker bij papa vakantie kunnen vieren...
Henkie (11-8-2011 om 11:45)
Wat is nou erger, 30 dagen extra voorarrest of personen prikken met een stanleymes ?? 'Wie z'n kont brand moet op de blaren zitten'. Als ie nou normaal had gedaan was dit allemaal niet nodig geweest. Wat de reden ook was, je gaat niet rond zitten prikken met een mes.
Jaap (11-8-2011 om 11:35)
Ja ja....het is geloof ik nooit goed. Hadden ze hem de straat op gestuurd had je die ouders van de slachtoffers eens moeten horen. Nee hoor. Als je insteekt op mensen met een mes, vind ik het terecht dat justitie je mag blijven vasthouden....ook al ben je 14.
Cookie-instellingen beheren