Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Ongeval met beknelling in Ellemeet

Toegevoegd: 27-10-2003, 10.05 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

ELLEMEET - Maandagmorgen werd de brandweer van Schouwen-Duiveland rond 10:04 uur opgepiept voor een ongeval in Ellemeet.

Rond 09:52 uur kwam de melding binnen dat er op de Hogeweg een ongeval met beknelling gebeurd zou zijn. De brandweer ging met prioriteit 1 ter plaatse. Eenmaal ter plaatse bleek dat er op de kruising Schelpweg-Hogeweg twee personenauto's op elkaar waren geklapt.

Een 73-jarige automobilist uit de gemeente Schouwen Duiveland reed over de Hogeweg maar verleende op het kruispunt geen voorrang aan een van rechtskomende personenauto met aanhanger, welke bestuurd werd door een 46-jarige man eveneens afkomstig uit de gemeente Schouwen-Duiveland.

De 46-jarige man liep bij het ongeval een pijnlijke schouder en nek op. De 73-jarige man liep diverse kneuzingen op en werd overgebracht naar het ziekenhuis in Goes. Er was gelukkig geen sprake van een beknelling, de brandweer heeft wel geassisteerd bij het ongeval.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren