Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
120 files van totaal 457 km

Arrestatie na doorrijding Middelburg

Toegevoegd: 26-08-2011, 17.34 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Donderdagavond rond 19.25 uur vond er op de Fazantenhof in Middelburg een aanrijding plaats tussen een personenauto en een scooter. Na de aanrijding reed de bestuurder van de personenauto door.

De 17-jarige bestuurster van de scooter uit Oost-Souburg reed over het parkeerterrein van de Albert Heijn aan de Veersche Poort komende uit de richting van de Scholeksterstraat. Een automobilist, die achteruit een parkeervak uitreed, verleende het meisje geen voorrang waardoor een aanrijding ontstond.


Het meisje kwam ten val en schaafde haar knie. De automobilist reed na de aanrijding door. Een getuige die dit probeerde te voorkomen moest wegspringen om niet door de auto te worden aangereden.

In verband met de zaak is rond 20.20 uur een 25-jarige man uit Middelburg in zijn woning aangehouden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Minttu (27-8-2011 om 10:34)
@Marina; In NL mag je al vanaf je 16e jaar je scooterrijbewijs (bromfietscertificaat) gaan halen en dus ook op je 16e al op een scooter rijden. Nogal laf van die automobilist om door te rijden. Zou me niks verbazen dat ie nog gedronken heeft ook en daarom is doorgereden...
Johny (27-8-2011 om 09:39)
Dat had die automobilist natuurlijk nooit moeten doen. Aan de andere kant scooterrijders hebben lak aan verkeersregels. Ze rijden allemaal veel harder dan 30 km binnen de bebouwde kom en zonder helm.. Opvoeren is normaal. Overigens is het niet wat geven hun erom maar wat geven ZIJ erom.
Michiel (27-8-2011 om 09:33)
Marina, Marina, Marina.. Eerst goed lezen voordat je o zo snel je (ongefundeerd) oordeel velt. Ten eerste is het een meisje dat slachtoffer is. Inderdaad is ze 17. Bij mijn weten mag je in NL vanaf je 16de een brommer/scooter besturen of zit ik nu fout?
Michiel (27-8-2011 om 09:32)
En omdat sommige scooterrijders door bochten scheuren en rakelings keihard rijden (wat ik niet ontken) mag zij aangereden worden waarna de automobilist zonder zich bekend te maken er vandoor mag gaan??? Komop zeg. Denk eerst even na voor je een onzinnig commentaar plaatst! Michiel.
Rinus (27-8-2011 om 09:32)
Marina, volgens mij begrijp je niet wat hij gedaan heeft. Je pleegt een strafbaarfeit als je iemand na een aanrijding achter laat!!!!!!!! Denk hier maar eens over na!
Rinus (27-8-2011 om 09:30)
Dit soort mensen moeten ze hun rijbewijs afnemen en na 10 jaar nog eens laten proberen of hij wel goed bij zijn verstand is. Dit zou hij ook op de openbaren weg doen en het slachtoffer achter laten. Hij moet zich diep schamen!!!!!!
Cookie-instellingen beheren