Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
16 files van totaal 58 km
-->

Dode en gewonden bij frontale botsing

Toegevoegd: 01-09-2011, 16.14 uur
Door: Manfred Berrevoets

AARDENBURG - Bij een frontale botsing op de Oostburgseweg bij Aardenburg is donderdagmiddag één persoon om het leven gekomen. Vier anderen raakten gewond.


Het ongeval vond rond 14.15 uur plaats tussen Oostburg en Draaibrug. Een Belgische auto kwam vanuit de richting Sluis en belandde door nog onbekende oorzaak op de verkeerde weghelft terecht. Daar raakte hij een Nederlandse auto. De exacte toedracht van het ongeval wordt op dit moment nog onderzocht.

Het dodelijke slachtoffer is een 79-jarige man uit Heinkenszand. Bij hem in de auto zaten twee vrouwen. Zijn 74-jarige vrouw en een 71-jarige Vlissingse. Deze twee vrouwen raakten gewond en zijn overgebracht naar respectievelijk een ziekenhuis in Brugge en in Terneuzen.

De Belgische auto werd bestuurd door een 80-jarige man uit Zelzate. Hij en zijn 78-jarige vrouw, die naast hem zat, raakten beiden gewond. Zij zijn naar het ziekenhuis in Terneuzen gebracht. Over de aard en de ernst van het letsel van is niets bekend.

-->

Foto's
Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ariane (1-9-2011 om 17:32)
Gecondoleert en sterkte voor overlevenden en familie!
Cookie-instellingen beheren