Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Airbags gestolen Zierikzee

Toegevoegd: 09-09-2011, 21.30 uur
Door: Roland de Jong
ZIERIKZEE - In Zierikzee is vannacht een bedrijf gedupeerd als gevolg van een opmerkelijke diefstal.


Afgelopen nacht zijn uit negen auto's die geparkeerd stonden op een bedrijventerrein aan de Grevelingenstraat in Zierikzee de airbags gestolen. Alle auto's werden opengebroken.

Airbags worden voor vele honderden euro's verkocht op de zwarte markt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ikke (11-9-2011 om 16:18)
Ik denkt dat ze op de automarkt in het centrum van nederland terechtkomen,daar worden veel auto's verkocht zonder airbags,die worden daar aangeboden zo goed als nieuw zonder airbag ,dat zijn natte auto's geweest waar de airbags door vocht uitgeklapt zijn en daarom niet door de keuring rdw komen...
Jan (10-9-2011 om 22:51)
Er is in de krabstraat in zierikzee is ook een eruit gehaald dat is al de tweede
Marco (10-9-2011 om 20:17)
@Pat : Bedankt voor je uitleg, ik wist niet dat deze zo gevraagd waren. Ik zal volgende keer in Beverwijk eens rondkijken of ik dergelijke praktijken tegen kom.
Pat (10-9-2011 om 18:55)
@ Marco: Airbags worden gestolen uit redelijk courante auto's waarvan er nog niet zoveel op de sloop staan. Deze gaan naar het buitenland en/of worden verkocht (zwarte circuit) aan bijv. handelaren die schadeauto's oplappen en doorverkopen met zoveel mogelijk winst.
Thomas (10-9-2011 om 18:30)
Leuk voor de accu`s had dan ook nog een accu megenomen !
Andre (10-9-2011 om 17:45)
Als je geld nodig heb, en er staat in een weekblad een advertentie wat koper en rvs, en koperen grondkabel,en auto katallysators waard zijn en ga maar door. Het kan zomaar gebeuren dat er bij sommigen een lichtje gaat branden he. Let goed op en neem van mij aan,dat gloeiend alleen nog veilig is
Cookie-instellingen beheren