Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
58 files van totaal 189 km

Wielrenners gevallen bij Sirjansland

Toegevoegd: 02-10-2011, 14.26 uur
Door: Manfred Berrevoets
SIRJANSLAND - Op de Dillingsweg in Sirjansland kwamen zaterdag rond 15.00 uur twee wielrenners ten val.
 
Een groepje van een man of 10 was aan het fietsen en maakte een bocht naar rechts. Een 53-jarige man uit de gemeente Tholen fietste echter rechtdoor en kwam in aanrijding met een 55-jarige man uit dezelfde gemeente.


De mannen vielen allebei en de 53-jarige liep een pijnlijke onderrug en een hoofdwond op. Hij is voor controle door de ambulance naar het ziekenhuis in Dirksland gebracht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Johan (3-10-2011 om 09:50)
Het is niet alleen dat ze zich op het parcours waanen, maar het is nog veel erger dat die lui niet kunnen sturen. Ze kopen een fiets van duizenden euro's om zo goed mogelijk voor de dag te komen, maar aandacht aan hun stuurvaardigheid hebben ze niet.
Lance (3-10-2011 om 09:04)
Ook ik erger me vaak aan de enorme arrogantie van wielrenners. Omdat ze een te straks broekje aan hebben denken ze maar dat de weg van hun is. Van een eind roepen ipv een simpele bel. Alsof die 12 gram van een fietsbel invloed heeft op het fietsen. Je rijdt op de openbare weg hoor... Sterkte!
Anoniem (2-10-2011 om 17:21)
Ik erger me ontzettend aan die wielrenners, ze denken dat heel de weg van hun is en letten totaal niet op een andere weggebruikers. Ik woon langs een fietspad en moet me dochter in de gaten houden dat ze niet omver wordt gereden. Nee ik heb geen medelijden sorry..
Zucht (2-10-2011 om 16:00)
Altijd wat met die lui!
Daantje (2-10-2011 om 15:43)
Dat ze altijd zo lelijk vallen valt te verwachten ze vliegen als gekken over de openbare weg ze kijken niet op of om. gewoon op een circuit rijden en aparte verzekering dat kost de gemenschap veel minder geld
Cookie-instellingen beheren