Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Ongevallen op de A58 door gladheid

Toegevoegd: 14-02-2005, 19.02 uur
Door: Politie Zeeland

LEWEDORP - Omstreeks 05.55 uur zijn, ter hoogte van Lewedorp, afzonderlijk van elkaar, drie ongevallen gebeurd op de A58.

Door een zware hagelbui raakten twee auto’s, (gegevens van bestuurders nog niet bekend) ter hoogte van Lewedorp, in een slip en botsten tegen de vangrail aan. Hierbij vielen geen gewonden.

Het derde voertuig, dat werd bestuurd door een 21-jarige vrouw uit Vlissingen, vloog een paar keer over de kop en belandde in de rechterberm van de weg. De vrouw, evenals twee inzittenden, Vlissingers van 45 en 32 jaar oud, raakten door het ongeluk gewond en zijn, met verwondingen aan gezicht, nek en rug, overgebracht naar het ziekenhuis.

Hun auto is weggesleept door een takelbedrijf.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren