Weerbericht:
Wisselend bewolkt en enkele (winterse) buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Brandweer assisteert bij ongeluk

Toegevoegd: 28-12-2011, 21.22 uur
Door: Brandweer Goes & Roland de Jong

WILHELMINADORP - De brandweer is vanavond ingezet om te assisteren bij een eenzijdig ongeluk op de Wilhelminapolderweg bij Wilhelminadorp.

Een automobilist die vanaf de Westhavendijk de Wilhelminapolderweg (de nieuwe rondweg rond Wilhelminadorp) op reed, raakte rond 19.55 uur door onbekende oorzaak met z'n rechtervoorwiel in de berm. Daarbij raakte de automobilist de macht over het stuur kwijt, schoot naar de andere kant van de weg, ramde daar een boompje en kwam vervolgens achterstevoren op z'n kop in de sloot terecht. Getuigen die het ongeval zagen gebeuren belden direct de hulpdiensten.


Op basis van de gegevens uit de melding werden direct een ambulance, politie en de Goese brandweer gealarmeerd. De bestuurder zou zich namelijk nog in de auto bevinden. Vanaf de post Wolphaartsdijk rukte een tankautospuit uit, vanaf de hoofdpost in Goes spoedde het nieuwe hulpverleningsvoertuig zich ter plaatse. Bij aankomst bleken inzittenden al uit het voertuig te zijn, maar lag de bestuurder nog gewond in de sloot.

De brandweer assisteerde het ambulancepersoneel bij het uit de sloot tillen van het slachtoffer. De ploeg van de post Wolphaartsdijk bleef ter plaatse voor het beveiligen van de ongevalslocatie en het assisteren van het bergingsbedrijf. Het hulpverleningsvoertuig keerde na tien minuten terug richting kazerne. Van Mourik heeft de auto uit de sloot getakeld. De auto is total-loss.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren