Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonden bij ongeluk Tractaatweg

Toegevoegd: 02-01-2012, 16.07 uur - Update: 03-01-2012, 14.36 uur
Een volwassene en een kind raakten gewond.
Een volwassene en een kind raakten gewond.
© Foto: Francois Jansen van Rosendaal
Door: Roland de Jong & Tim Koster
AXEL - Op de Tractaatweg (N62) tussen Axel en Westdorpe zijn vanmiddag twee mensen gewond geraakt bij een ongeluk.

Even na twee uur vond een kop-/staartbotsing plaats nabij de kruising Tractaatweg - Industrieweg. Er werden twee ambulances opgeroepen omdat een kind en een volwassen vrouw gewond zouden zijn geraakt. Uiteindelijk bleek het kind niet gewond, maar een andere automobiliste wel. Volgens de politie hadden de twee vrouwen last van nekklachten en zijn zij naar het ziekenhuis in Terneuzen gebracht.


Hoeveel voertuigen en gewonden er bij het ongeval betrokken waren is nog niet bekend. Ten minste twee voertuigen zijn weggetakeld. Twee kinderen die in een van de betrokken auto's zaten, hebben van de ambulancemedewerkers een knuffelbeer gekregen om van de schrik te bekomen.

Het verkeer ondervond enige hinder ten tijde van het ongeval.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
M1 (3-1-2012 om 08:33)
Als iedereen daar nu eens de max toegestane snelheid zou rijden. Ik erger mij daar vaak aan mensen die veel langzamer rijden, waardoor mensen achter mij (die geen geduld en verstand hebben) in gaan halen over de dubbele doorgetrokken streep en mij dan vervolgens weer snijden omdat het toch niet kan.
Jacotje (3-1-2012 om 07:53)
Lekker bumber op bumber rijden,wanneer heeft men het door?...8 vd 10 mensen kleeft....let maar op in het verkeer.
Canadees (2-1-2012 om 19:23)
Ja voor de zoveelste keer, kpptaart botsing. En waarom eigenlijk altijd. Afstand houden en niet altijd maar op die bumper rijden van je voorligger. Verkeersregels, inderdaad. Maar niemand vind het belangrijk genoeg. Zoveel plaats op straat en toch steeds op die bumper, waarom als ik vragen mag ??
Frans (2-1-2012 om 19:22)
Onbegrijpelijk dat er op deze weg nog ongevallen gebeuren.Er is een inhaalverbod over de hele weg en als je voldoende afstand houdt en niet door rood rijdt kan er mijns inziena weinig gebeuren.
Cookie-instellingen beheren