Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 5 km

Dader babbeltruc ook elders actief

Toegevoegd: 30-01-2012, 19.38 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De dader van een babbeltruc onlangs in onze provincie is vermoedelijk ook in Bergen op Zoom actief geweest.


Afgelopen donderdag werd in Middelburg vanuit de Gerbrandylaan en het Hof van Sint Jan melding gemaakt van een 30 tot 40 jaar oude man die met een smoes over een slamander woningen probeerde binnen te komen. Hij vroeg om verse groente en een bakje water voor zijn salamander.

Zaterdag meldde een wijkagent van de politie Vlissingen ook al dat er een man actief was die een salamander gebruikte in zijn babbeltrucs. Hij meldde dat hij zijn salamander zocht en nam zo een portemonnee mee. Er werd zeker één aangifte gedaan. Meldingen kwamen uit Westerzicht en Oost-Souburg.

De politieregio Midden- en West-Brabant meldde vandaag dat ook in Bergen op Zoom een man actief is die via een babbeltruc over zijn salamander woningen probeert binnen te komen om zo ouderen te bestelen.

Zie ook:
- Politie waarschuwt voor babbeltrucs (27-01-2012)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
K (1-2-2012 om 10:16)
Wat dom dat mensen daar intrappen, als een salamander ontsnapt gaat hij de natuur in om eten te zoeken en dus niet in huizen. het wordt tijd dat ouderen gaan beseffen dat de maatschappij aan het verharden is en er steeds meer mensen kwade bedoelingen hebben. helaas
Cookie-instellingen beheren