Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
27 files van totaal 107 km

Diverse ongevallen door gladheid

Toegevoegd: 03-02-2012, 15.09 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Op diverse plaatsen in de provincie hebben zich vanmiddag ongelukken voorgedaan als gevolg van de gladheid.


Sinds vanmiddag valt in de hele provincie sneeuw. Dit leidde inmiddels tot de eerste slippartijen. Rond 14.25 uur gleed bij de kruising Heuvelsweg (N655) - Kakkersweelweg in Kerkwerve rechtdoor een sloot in.

Op de Eerste Deltaweg (N256) bij Kats reden rond 15.05 uur twee voertuigen in een sloot. Kort daarna vond ook op de N57 bij Vrouwenpolder een ongeluk plaats. Hier reed een auto tegen de vangrail. Andere meldingen kwamen uit Yerseke, Middelburg, 's-Heerenhoek, Colijnsplaat, Sint Maartensdijk, Goes en Biervliet.
 
Volgens het KNMI blijft het nog tot zeker 18.00 uur vanavond sneeuwen. Hierna vallen af en toe buien. Men moet rekening houden met gladde wegen. De sneeuwval zorgt ook voor problemen op de A58. Er is vaak sprake van langzaam rijdend verkeer.

De Verkeersinformatiedienst (VID) sprak rond 15.00 uur van grote vertragingen. Weggebruikers moesten rekening houden met een extra reistijd van 9 tot 13 minuten op de trajecten Ritthem - De Poel, De Poel - Markiezaat, Markiezaat - De Poel en De Poel - Ritthem. Ook op de N62, N255, N256 en N59 was sprake van vertragingen.

Volg ook de berichtgeving op ons officiële Twitteraccount @hvzeeland.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tom (3-2-2012 om 18:30)
In Reimerswaal (Hansweert) is ook volop gestrooid. Echter omdat het zo koud blijft en er daardoor weinig verkeer op de weg is blijft de sneeuw in de straten toch liggen. Alleen op de drukkere wegen is de sneeuw weg. Rustig aan en dan komen we er wel!
Wim (3-2-2012 om 18:22)
Ey ollanders veeg eerst nen keer voor uw eigen deur voordat ge op andere mensen afgeeft de strooidiensten doen hun werk zoals het moet eneu voor de die die daar ni kunnen mee leven zuden ze beter een bakske zout veur hun deur zetten dat ze het zelf doen arogantelingen ps sneeuw ruimen =verplicht
Loes (3-2-2012 om 18:18)
Mensen verwachten dat ze overal tegelijk kunnen zijn, ik zou zeggen begin bij je stoep en evt vd buren...
Bertus (3-2-2012 om 17:40)
Nou ROOS!!!! Tijd dat je eens een weekje volledig meedraaid met een strooidienst!
Jose (3-2-2012 om 17:37)
Gewoon normaal zachtjes rijden, en niet ombedopt rijden...hou rekening met sneeuw....dan gebeurt en niks.....en vooral niet gaan bellen achter het stuur ....want als ik politie was kan ik er heeel veel bekeuren...
Ad (3-2-2012 om 16:53)
Respect voor deze mensen? ze zouden idd 24 uur per dag moeten strooien, worden ze uiteindelijk ook voor betaald. Je moet eens kijken hoeveel miljoenen euro's die vertragingen kosten maar daar denken jullie niet aan! Hup strooien gemeentes en snel!
Cookie-instellingen beheren