Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
69 files van totaal 278 km

Politie zoekt naar vermiste meisjes

Toegevoegd: 07-02-2012, 14.02 uur
Door: Manfred Berrevoets
SINT PHILIPSLAND - In en om Sint Philipsland is in de nacht van maandag op dinsdag gezocht naar twee vermiste meisjes van twaalf jaar.

Ze werden sinds maandagavond negen uur vermist. De meisjes waren 's avonds rond negen uur voor het laatst gezien. De politie en de familie van de meisjes zetten direct een zoekactie op touw. Bij de zoektocht naar hen werden ook een politiehelikopter en een politiehond ingezet.


Rond half vier kwamen de meisjes zelf weer naar huis. Waarom de meisjes zo lang van huis wegbleven, is niet duidelijk.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Renata (7-2-2012 om 22:08)
Om 21.00 uur horen ze al niet meer buiten te zijn....en dan maar klagen als ze de verkeerde tegen het lijf lopen. Hopelijk zit de schrik er goed in bij snotneuzen en ouders.
Flupper (7-2-2012 om 20:22)
Staat dat de meiden om 21 uur voor het laatst gezien waren, misschien moesten ze wel om 20 uur thuis wezen.Laten we niet te snel oordelen en kids opvoeden valt echt niet mee in deze tijd. Hoop dat ze enorm veel geleerd hebben van deze "actie" Arme ouders zullen ook wel doodsangsten uitgestaan hebben
Dorpsbewoner (7-2-2012 om 19:55)
Wat een harde woorden... toch nix mis als kinderen van 12 mogen schaatsen van 19-21 uur? Ik sta in een koek en zopie tent. Zijn er hier wel 100 die dat mogen. nix mis mee! Ouders slaan toch alarm nadat ze na 21 uur niet thuis kwamen? Als ze zomaar te laat zijn zal er echt wel straf volgen *#@^$...
Anoniem (7-2-2012 om 19:16)
Mensen, oordeel niet zo! hoeveel kinderen gaan nu s'avonds nog even naar de ijsbaan?? dat ze niet terug kwamen daar kunnen de ouders niets aan doen!!! Of denken jullie dat zij hier op zitten te wachten?
Denk toch na (7-2-2012 om 19:06)
@wendy: misschien op de schaatsbaan?? @AN als jou kinderen kwijt zouden zijn en zeker met deze tempraturen, zou je ook blij zijn als ze alles van de belastingbetaler uit de kast halen! Het gaat om kinderlevens!!!!!!
Kees (7-2-2012 om 18:05)
Ik begrijp de reakties wel, maar jullie weten niet van de hoed en de rand. de ouders waren al ruim vóór 9 uur aan het zoeken. en die meiden komen niet uit gezinnen waar alles zo maar kan en mag.
Cookie-instellingen beheren