Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
51 files van totaal 185 km

Politie zoekt naar vermiste meisjes

Toegevoegd: 07-02-2012, 14.02 uur
Door: Manfred Berrevoets
SINT PHILIPSLAND - In en om Sint Philipsland is in de nacht van maandag op dinsdag gezocht naar twee vermiste meisjes van twaalf jaar.

Ze werden sinds maandagavond negen uur vermist. De meisjes waren 's avonds rond negen uur voor het laatst gezien. De politie en de familie van de meisjes zetten direct een zoekactie op touw. Bij de zoektocht naar hen werden ook een politiehelikopter en een politiehond ingezet.


Rond half vier kwamen de meisjes zelf weer naar huis. Waarom de meisjes zo lang van huis wegbleven, is niet duidelijk.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ookeenouder (7-2-2012 om 18:00)
Laat of niet laat, het zal je als ouders maar overkomen dat je kind niet thuis komt. Gelukkig zijn ze terecht, daar gaat het om.. De reden waarom gaat ons niets aan, er zal wel een hartig woordje gesproken worden denk ik zo,,,,
Wendy (7-2-2012 om 15:55)
Wat doen die 2 meisjes van 12 jaar zo laat buiten??Ouders hou je kinderen toch beter in de gaten,in deze tijd kan dat allemaal niet meer...ik snap die ouders van tegenwoordig niet hoor,ben zelf ook moeder,je kan beter te voorzichtig dan ze te vrij laten...maar goed das mijn mening...
Johanna (7-2-2012 om 14:44)
Vraag me af wat je op deze leeftijd nog sávonds op straat doet ,ik ben sprakeloos.hoop dat ze vertellen wat er is gebeurd.en niet meer naar buiten in de winter op dit tijd stip .maar ik zal wel ouderwets zijn .
An (7-2-2012 om 14:23)
En de belastingbetaler maar betalen voor die zoektochten. Ik begrijp wel dat er gezocht moet worden, maar als blijkt dat de kinderen gewoon op eigen kracht zijn weggebleven en terug gekomen vind ik dat ze enorm gestraft moeten worden. Dit kan zo niet!
Cookie-instellingen beheren