Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Wielrenner gewond na val Ossenisse

Toegevoegd: 08-04-2012, 12.55 uur - Update: 09-04-2012, 19.55 uur
Door: Manfred Berrevoets
OSSENISSE - Een groepje wielrenners is zondagmorgen ten val gekomen bij Ossenisse. Eén van de wielrenners raakte zwaar gewond en is naar het ziekenhuis gebracht. 

Het ongeval vond rond 10.15 uur plaats op de Kanaaldijk. Volgens de politie was er één slachtoffer niet aanspreekbaar. Het ging om een 26-jarige vrouw uit de gemeente Hulst. Hiervoor is dan ook een traumahelikopter opgeroepen. Later bleek dat de inzet van de helikopter niet nodig was.


Het slachtoffer is met verwondingen aan haar sleutelbeen en haar gezicht per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De vrouw is vermoedelijk met haar voorligger in aanrijding gekomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ik (9-4-2012 om 22:35)
Wat is dit nu weer voor bullshit van tsssk en sjaak,als iemand zijn hobby uitoefend en onderuit gaat per ongeluk moet die zelf maar voor de kosten opdraaien?Ik ken de vrouw persoonlijk en het kan iedereen gebeuren.En niet allemaal over 1 kam scheren,er zijn er ook die uit de kant gaan
Tssskk (9-4-2012 om 16:39)
Eigenschuld dikke bult. Peleton rijden doe je maar op een parcours maar niet op de openbare weg! Iedereen moet wijken voor de wielrenners!
Sjaak (9-4-2012 om 10:47)
Alle kosten op de wielrenner verhalen.
R2 (8-4-2012 om 16:53)
Het valt mee dat het niet meer gebeurt,rijden als gekken onder de zeedijk langs. Voor mij hoeft er niemand te vallen,maar dat het gebeurt zal niemand verbazen die met name zondags morgens langs de zeedijk gaat. Wetsdienaar knijpt hier een oogje dicht.
Cookie-instellingen beheren