Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 17 km

Portemonnee uit handen gerukt

Toegevoegd: 15-04-2012, 17.37 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Een 50-jarige Vlissinger is zaterdagmiddag bij een tankstation aan de Paul Krugerstraat in zijn woonplaats van zijn portemonnee beroofd.


De man wilde rond 14.45 uur gaan tanken, was uit de auto gestapt en had zijn portemonnee in zijn handen doen deze plots werd weggerukt door een voor hem onbekende man.

De gedupeerde zag de daders wegrennen in de richting van de Van Dishoeckstraat. Het slachtoffer is heel erg geschrokken maar heeft geen verwondingen opgelopen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (16-4-2012 om 13:46)
En wat is jullie reactie als op elke hoek een politieagent staat? Help wij leven in een politie staat. Als jullie zelf eens wat deden i.p.v. hier negatief kommentaar te leveren en zo'n stuk schorum eens proberen aan te houden dan werd het van zelf een stuk veiliger op straat.
Fransiscus (16-4-2012 om 10:14)
@Eddie: agenten flitsen niet. Dat zijn boa's. Die zijn ervoor aangesteld.
Pietje (16-4-2012 om 07:46)
Als je auto maar gekeurd is, zie het veilig gevoel....politie-actie vlissingen
Willem (16-4-2012 om 07:20)
Verenigd europa? de euro? de open grenzen? multi-culti? nou nou, wat ben daar blij mee. NIET dus. toestroom van oosteuropese criminelen--bedelen in winkelcentra--berovingen op bijna elke straathoek. en den haag? slaapt rustig door. grens dicht-nix multi culti en uit europa stappen, liever de EEG
Eddie (15-4-2012 om 20:05)
Wat is dit nu voor onzin'het is mijn land niet meer'wie zegt nu weer dat het buitenlanders zijn? Op elke hoek geen agent zeg je! Nee die verstoppen zich liever achter een kilometerpaaltje met een flitser.
Trijnie (15-4-2012 om 20:00)
Het is de schrik die nog heel lang kan blijven. Sterke aan de gedupeerde. En helaas moet je tegenwoordig meer alert zijn op dit soort foute gedrag. En al kan er niet op iedere straathoek een agent staan, gelukkig staat er op iedere hoek ook nog geen boef die een beroving beraamt. 't is veilig genoeg
Cookie-instellingen beheren