Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Motorrijder omgekomen Vlissingen

Toegevoegd: 13-05-2012, 18.55 uur - Update: 13-05-2012, 21.55 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Op de Sloebrug in Vlissingen is vanmiddag een motorrijder om het leven gekomen bij een verkeersongeval. De identiteit van het slachtoffer is nog niet bekend.


Het ongeluk vond rond 17.50 uur plaats op de Sloeweg. Bij de botsing was ook een personenauto betrokken. De auto, welke werd bestuurd door een 26-jarige man uit Vlissingen, kwam uit de richting van Vlissingen. De motorrijder naderde vanuit de richting van Oost-Souburg.

Volgens getuigen is de motorrijder de macht over het stuur verloren en begonnen te glijden. Daarna is deze in botsing gekomen met de auto. De motor schoof een flink aantal meters door. De auto kwam na een poging de motorrijder te ontwijken tot stilstand tegen de vangrail.

Er kwamen drie ambulanceteams, een rapid responder en een traumateam ter plekke om de motorrijder te helpen, maar helaas mocht dat niet baten. Het slachtoffer bezweek ter plekke aan de opgelopen verwondingen.

De brandweer is met spoed gekomen om met zeilen omstanders zicht op het ongeluk te ontnemen. Vanwege het ongeval is de Sloeweg in beide richtingen afgesloten. De politie heeft omleidingen ingesteld vanaf beide kanten. Deze lopen via de Keersluisbrug. De politie is ter plekke gestart met een onderzoek.

Hoe lang de afsluiting nog gaat duren is onbekend. Rond 21.45 uur was de weg nog dicht. De politie is nog bezig met het horen van getuigen.
 
Volg ook de berichtgeving op ons officiële Twitteraccount @hvzeeland.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ad (15-5-2012 om 10:16)
Mensen, niemand geeft hier iemand de schuld! en over snelheid wordt ook niet gesproken! als ik de foto van de motorvelg & band bekijk vemoed ik een klapband o.i.d. HET ZAL JE MAAR GEBEUREN! sterkte voor alle betrokkenen
Jacqueline van der ham (14-5-2012 om 22:56)
Mijn zoon heeft het zien gebeuren ook hoe ze hem probeerde te reanimeren hij is 20 jaar en heeft vannacht bijna niet geslapen omdat dat beeld je toch bij blijft sterkte voor de nabestaanden.
Peter (14-5-2012 om 22:53)
We zijn heel erg geschrokken hier zijn geen woorden voor zo onwezelijk om je niet meer tegen te komen op het werk, ook de vriendin en famillie heel veel sterkte toegewenst voor de komende tijd.
Middelburg (14-5-2012 om 21:46)
Rust zacht Davy, van een oud klasgenoot...
Oguz Karaca (14-5-2012 om 18:38)
Met al zijn levenslust heeft Davy de strijd niet kunnen winnen helaas. Ik wens heel veel sterkte voor de nabestaanden! Je was een goeie en vrolijke collega voor ons bij North Safety Ik ga jou missen Deev!
Motorfreak (14-5-2012 om 17:57)
R.I.P. motorcollega! Iedereen die hem kende, sterke met dit grote verlies.
Cookie-instellingen beheren