Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Drie wielrenners gewond na botsing

Toegevoegd: 17-05-2012, 15.08 uur
Door: Manfred Berrevoets
AARDENBURG - Bij een aanrijding tussen een auto en een groepje wielrenners zijn woensdagavond drie fietsers gewond geraakt. Ze zijn alle drie overgebracht naar het ziekenhuis in Brugge.

Eén van hen is opgenomen, de andere twee mochten na behandeling weer naar huis. Het ongeluk gebeurde rond 19.30 uur. Een 29-jarige automobilist uit de gemeente Sluis reed over de Langeweg, richting Draaibrug.


Op de t-splitsing met de Jokweg kwam een groepje van 13 Belgische wielrenners van rechts de Langeweg opgedraaid. De automobilist trapte hard op de rem maar kon een aanrijding niet meer voorkomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rennersookvoorudeverkeersregels (17-5-2012 om 16:35)
Ik weet dat ik niet te vroeg moet oordelen maar ik heb vorige week ook op de rem de berm in moeten sturen omdat een stel renners in een bloedgang de weg opdraaiden.hou je wel aan verkeersregels aub.Dus renners hebben NIET standaard voorang zoals sommige rennes dat denken als ze in een groep rijden!!
P. de Smet (17-5-2012 om 15:56)
De Belgische wielrenners zijn ook erg brutaal en onvoorzichtig denken dat ze alles mogen en dan nog niet te spreken over al de rommel die ze weggooien in de bermen. zeeuws vlaanderen wordt gebruikt als vuilnisbelt door die mannen !
Theo (17-5-2012 om 15:37)
Deze denken dat ze alles mogen. Poos terug in Oost-Zeeuws Vlaanderen werd een automobilist zowel links als rechts ingehaald door wielrenners. Dat noemt zich wielrenner nee zeg maar weg-terrorist. Harder optreden tegen deze groepen.
Cookie-instellingen beheren