Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Postzakken in water gevonden Hulst

Toegevoegd: 25-05-2012, 21.15 uur
Door: Roland de Jong
HULST - In het water van de Zandput in de Zoutestraat in Hulst zijn vrijdagochtend postzakken gevuld met post aangetroffen. Dat meldt de politie.


Agenten troffen ter plaatse twee met post gevulde zakken van een Nederlandse postbesteldienst aan. Deze natte post is naar een depot van deze besteldienst gebracht. Daar wordt alles gedroogd, ook wordt onderzocht hoe de post in het water is terechtgekomen.

Het personeel van postbezorgdiensten mag geen post openmaken, maar als na droging het adres nog leesbaar is, wordt de post alsnog bij de geadresseerden bezorgd. Het gaat voornamelijk om postbescheiden voor bewoners van de omgeving Zoutestraat / Moerschansstraat in Hulst.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rick (26-5-2012 om 17:57)
35 jaar postbode geweest (met hart en nieren), hier krijg je toch tranen van.Overgens mijn buurman is al geruime tijd postbezorger in ons dorp met een mentaliteit van 200 %,dat is de andere kant van het verhaal.
Jan (26-5-2012 om 17:37)
Vroeger moest je een eed afleggen als je bij de post kwam werken. Tegenwoordig plukken ze ze gewoon van straat, da,s goedkoper,en dan krijg je deze toestanden..
Vlissingse (26-5-2012 om 15:45)
Klant krijgt het een week later of soms nog langer, heb het al zo vaak meegemaakt, en dan nog zeggen ze vandaag gebracht morgen bezorgt, dat is echt een leugen!
Vlissingse (26-5-2012 om 15:44)
@ peter en C.m.: kan bijna alleen postNL zijn want ten eerste netwerkVSP doet geen post meer, omdat TNT de stekker eruit heeft getrokken en Sandd heeft geen postzakken en wie is Arek?krijgen die mensen het nog later, ze zijn tegenwoordig al zo langzaam daar bij postnl, bedrijf geeft het aan postnl..
Lucky (26-5-2012 om 15:39)
Als 't allemaal rekeningen zijn vind ik 't niet erg van die postzak, Vooral als 't van die BLAUWE envloppen zijn. Gooi ze maar bij 't oud papier
Peter (26-5-2012 om 13:04)
Iedereen reageerd op PostNL. Was het deze keer PostNL? Of? Sandd? Netwerk? Arek? Wie heeft het juiste antwoord?!
Cookie-instellingen beheren