Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Postzakken in water gevonden Hulst

Toegevoegd: 25-05-2012, 21.15 uur
Door: Roland de Jong
HULST - In het water van de Zandput in de Zoutestraat in Hulst zijn vrijdagochtend postzakken gevuld met post aangetroffen. Dat meldt de politie.


Agenten troffen ter plaatse twee met post gevulde zakken van een Nederlandse postbesteldienst aan. Deze natte post is naar een depot van deze besteldienst gebracht. Daar wordt alles gedroogd, ook wordt onderzocht hoe de post in het water is terechtgekomen.

Het personeel van postbezorgdiensten mag geen post openmaken, maar als na droging het adres nog leesbaar is, wordt de post alsnog bij de geadresseerden bezorgd. Het gaat voornamelijk om postbescheiden voor bewoners van de omgeving Zoutestraat / Moerschansstraat in Hulst.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
C.m. (26-5-2012 om 12:17)
Wie zegt dat het een bezorger van post nl was er zijn tegen woordig nog meer bedrijven die post rond brengen niet te vlug de zwarte piet naat post nl [ TNT ] schuiven, maar dat dit droevig is dat is duidelijk.!!!!!!!
Tom (26-5-2012 om 11:41)
Lang leve PostNL!!! De overheid heeft in het verleden te veel uit handen gegegeven, dat zie je steeds meer terug (postmarkt, openbaar vervoer, ... )
Simon (25-5-2012 om 23:44)
Ik begin steeds meer terug te verlangen naar de postbode! Vorige week ook weer een artikel in de krant dat iemand post achter gehouden heeft...... en anders? TNT gewoon opheffen!
Bram (25-5-2012 om 23:41)
Net als bij de reclamefolders dus. Geen zin in bezorgen, flikker dan heel de zooi maar in de sloot of container enz. Een postzak komt echt niet in eigen beweging in de sloot hoor. Geef mij maar weer de oude PTT terug net als vroeger. Daar kon je op rekenen.
Daantje (25-5-2012 om 23:23)
Op zo een manier kom je aan bkr registraties gek he dat we naar de kl%%ten gaan het is altijd wat met die post en pakketdienst
Ria (25-5-2012 om 23:03)
Dát gezeur blijft terugkomen!Als je een klacht doorgeeft zeggen ze beleefd dat het hun spijt&vragen ze of je nog méér post mist!Wisten we t'maar!tis de laatste tijd al zó vaak voorgekomen,belangrijke documenten,wat denk je: 'n autoverzekering,belastingformulier erfenis&verdwenen huwelijkskaarten?
Cookie-instellingen beheren