Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Weer motorrijder verongelukt

Toegevoegd: 27-05-2012, 16.32 uur - Update: 27-05-2012, 19.20 uur
Door: Roland de Jong
RILLAND - Aan het begin van de Oesterdam (N659) bij Rilland is vanmiddag een motorrijder om het leven gekomen. Het slachtoffer is een 31-jarige Belg.
 
De 31-jarige motorrijder uit Oostmalle kwam door nog onbekende oorzaak rond 14.25 uur ten val. Hij belandde in de berm, reed vermoedelijk tegen een verkeerdbord en kwam een flink stuk verder met zijn motor in een slootje tot stilstand. Voorbijgangers startten direct met reanimeren.
 
Er kwamen twee brandweerploegen, twee ambulances, diverse politie-eenheden en een traumahelikopter ter plaatse. De politie was snel ter plaatse en sloot direct een AED aan. De hulp aan het slachtoffer mocht echter niet meer baten, de motorrijder overleed ter plekke. De politie weet nog niet of de man is omgekomen door de val, of dat hij wellicht eerst onwel raakte en als gevolg daarvan is overleden.
 
Vanwege het ongeluk was de Oesterdam tot 17.15 uur volledig afgesloten tussen Rilland en Tholen. Ook de parallelweg werd afgesloten. De politie heeft ter plekke uitgebreid onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeluk. Een bergingsbedrijf heeft de motor uit de sloot getakeld en meegenomen. 
  
Het is het derde dodelijke motorongeluk in korte tijd in Zeeland. Twee weken geleden kwam in Vlissingen op de Sloebrug ook een motorrijder om. Afgelopen dinsdag kwam, op maar een paar kilometer van het ongeluk vandaag, ook iemand om het leven in Rilland.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ria (3-6-2012 om 17:26)
Mijn medeleven gaat naar de nabestaanden. Ik ben op 25-9 van mn motor gereden door een automobiliste; Zo'n soort Katinck. Einde motor(carriere), ik ben bang geworden, zelfs in de auto, vertrouw niemand meer, mijn linkerbeen is niet meer goed geworden, maar ik ben blij dat ik er nog ben...
Renata (31-5-2012 om 21:19)
Waarom nog reageren op Katink? Zo iemand is geen reaktie waard, zo gevoelloos, tot het iemand is die haar lief is. Heel veel sterkte voor de nabestaanden.
MotoRob (30-5-2012 om 18:08)
@Katink; wij voeren DIMLICHT en geen grootlicht, dat doen we alleen op wegen buiten de bebouwde kom in de pikkedonker zonder tegenliggers.
Zucht (30-5-2012 om 02:26)
Groot licht?Dat kan komen door dat je als automobilist lager zit.Afstelling van lamp.Is zeg maar zelfde effect als men een heuveltje op ryd en iemand ryd heuvel af vanaf de top,dat lykt ook zo als of hy groot licht op heb.Anders doe je ff seinen,altyd goed,zo zien wy elkaar,daar gaat het om,respect.
Bigbag (29-5-2012 om 14:14)
Katink Van welke planeet kom jij Wat een ongepaste reactie zeg Weet jij de oorzaak NEE dus hoe kan je dan zeggen eigen schuld Enne groot licht aan kan ik niet niet voorstellen Maar als we (welke licht dan ook) niet aan zouden hebben worden we helemaal niet gezien door de medeweggebruikers
Samantha (29-5-2012 om 09:11)
Vreselijk! Heel veel sterkte voor de familie! @Katink, vind je reactie niet erg netjes........
Cookie-instellingen beheren