Weerbericht:
Wisselend bewolkt en een enkele bui
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Vrouw uit auto geknipt na ongeluk

Toegevoegd: 18-07-2012, 21.57 uur
Door: Manfred Berrevoets
SAS VAN GENT - Bij een ongeluk in Sas van Gent is woensdagavond een vrouw door de brandweer uit haar auto bevrijd.

Rond 20.00 uur botste de vrouw op de Zandstraat achterop een personenauto, bestuurd door een Belgische automobilist. De man kwam met de schrik vrij. De vrouw raakte gewond en moest door de brandweer worden bevrijd. Hiervoor is het dak van de auto geknipt.


De vrouw is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Over haar verwondingen is niks bekend. Een bergingsbedrijf heeft de auto van de vrouw weggesleept.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
E (19-7-2012 om 17:42)
Ja inderdaad een ford ka-pot schade valt mee! tot dat het dak er af moest ja gevalletje toto. maar zitten er wel grapjes over te maken maar het zal je maar gebeuren sterkte
K (19-7-2012 om 15:07)
Ohh wat zonde nu is het een ford ka-pot. hopelijk vallen verwondingen mee
Fietser (19-7-2012 om 08:54)
Ja het is daar 30 km/u, niet gezien zeker. De lijnen aan de dorpstoegang zijn nog niet duidelijk genoeg?!? Wordt regelmatig gecontroleerd en merk wel dat de meesten zich aan de snelheid houden. Zonde van het leuke autootje. Sterkte aan de betrokkenen, hoop dat de verwondingen meevallen.
Cookie-instellingen beheren