Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Autobrand vanwege dood pony's

Toegevoegd: 03-08-2012, 09.56 uur - Update: 03-08-2012, 19.34 uur
De auto was eigendom van de man die bij twee pony's de keel doorsneed.
De auto was eigendom van de man die bij twee pony's de keel doorsneed.
© Foto: Tim Koster
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - De politie heeft in de nacht van donderdag op vrijdag een vrouw opgepakt omdat ze een auto in brand zou hebben gestoken. De brand zou een wraakactie zijn op de dood van twee pony's eerder deze week.


De brand woedde in een auto die vlakbij het politiebureau aan de Rosegracht geparkeerd stond. De brand werd rond 00.55 uur ontdekt. De brandweer kwam ter plekke om het vuur te doven.

De aangehouden vrouw is een 40-jarige Terneuzense. Ze is ingesloten. Volgens de politie heeft de vrouw de brand vermoedelijk aangestoken vanwege de dood van de pony's zaterdag in een wei in Terneuzen. De uitgebrande auto is van de 50-jarige verdachte. De auto zou nog op dezelfde plaats hebben gestaan waar hij hem neerzette toen hij zich meldde bij de politie.

Update 19.35: De politie heeft inmiddels bekend gemaakt dat de vrouw een bekentenis heeft afgelegd. Het gaat niet om de verzorgster van de pony's maar om een medegebruikster van de wei. De vrouw is inmiddels weer vrij.

Zie ook:
- Dierenbeul snijdt hals pony's door (29-07-2012)


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Lubald (3-8-2012 om 16:31)
Deze daderes is geen haar beter dan de dader. De wraak is aan de Heer en we moeten niet denken dat we het recht in eigen hand moeten nemen. En dan erbij de dader van deze gruwelijke daad met die ponnies moet zich nog voor de rechter verantwoorden en later voor de Heer.
Ange (3-8-2012 om 16:20)
Prima. goed gedaan vrouwke, wat een zwakke daad om die weerloze dieren dit aan te doen. Inderdaad zal er bij justitie weer akomen met slechte jeugd of iets dergelijks. bahhhhhhhh..................
Joep (3-8-2012 om 16:02)
Als iedereen voor eigen rechter gaat spelen komen we in een russische, syrische samenleving terecht. De hulpdiensten moeten we met zijn allen betalen,de verzekeraar zal de auto gaan betalen en verhalen op de mevrouw. Deze heeft geen cash, dus betalen we het uiteindeljik ook zelf.
Shirley (3-8-2012 om 15:42)
Groot gelijk alleen jammer dat ze kleintjes heeft dus wie zijn er weer de dupe maar dat neemt niet weg dat hij zijn klauwen van die beesten af had moeten hadden als het dan zo een helt was sla dan de klauw aan je zelf maar laat de beesten met rust maar ja gedane zaak neemt geen keer
Renata (3-8-2012 om 15:40)
@ik heb niets gezien: "de rest volgt" ......Ik hoop het van harte want de straf van justitie zal wel weer niets voorstellen.
Renata (3-8-2012 om 15:29)
Arm mens, nou zit jij ook nog vast. Je ellende is al groot genoeg, voel zo met je mee. Maar dit is geen slimme aktie, nou heeft dat stuk str*** dadelijk ook nog fijn een andere auto en jij draait er voor op. Er zijn betere manieren om hem te "terug te betalen". Sterkte!!
Cookie-instellingen beheren