Weerbericht:
Vooral in de middag enkele stevige regen- en onweersbuien
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonde bij ongeval op A58

Toegevoegd: 04-09-2012, 20.58 uur
Door: Manfred Berrevoets
ARNEMUIDEN - Bij een eenzijdig ongeval op de A58 tussen Heinkenszand en Arnemuiden is dinsdagavond een man gewond geraakt. 


Rond 18.40 uur verloor de bestuurder van een personenauto de controle over zijn voertuig en raakte van de weg. De auto werd via de vangrail gelanceerd en kwam om zijn kop in de sloot achter de bossages terecht.

Omdat de man niet zelfstandig uit de auto kon komen is de brandweer ingezet. Deze heeft het slachtoffer bevrijd. De man is met onbekende verwondingen per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. 

Bergingsbedrijf de Moor heeft de auto weggesleept. Tijdens het ongeval was er één rijstrook open voor het verkeer. 


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Lies (5-9-2012 om 09:47)
Werkt goed zo"n vangrail en 130 km...
T4 (5-9-2012 om 07:05)
Nou dat is de eerste die tegen de vangrail aan rijdt. gellukig niet terug de weg op gestuitert anders was het leed niet te over zien. een nieuw stuk asfalt daar zou beter zijn rijkswaterstaat maakt niet uit over er nu wel of niet hard gereden is het is en blijft een rot stuk wegdek daar.
Vlissinger (5-9-2012 om 05:26)
Is dit vlak voor het mallard viaduct? dat is een rechte weg.. klapband? Beterschap in iedergeval!
Ria (4-9-2012 om 23:54)
En nu eens zonder regen............gevaarlijk? nee hoor! Sterkte voor het slachtoffer!!!